J. Lasickas ragina sostinę imtis veiksmų: „Pagaliau turime stadioną, bet norisi, kad Vilniaus būtų gražiausias“ Specialiai lrytas.lt, Limasolis

Lietuvos futbolo rinktinė sieks garsiai trenkti durimis paskutinėse 2023-ųjų rungtynėse. Edgaro Jankausko auklėtiniai sekmadienį draugiškose rungtynėse surems ietis su vietos Kipro rinktine. Šios rungtynės vyks antrajame pagal šalies dydį Limasolio mieste.

J.Lasickas (kairėje).<br>E.Žaldario ir lrytas.lt nuotr.
J.Lasickas (kairėje).<br>E.Žaldario ir lrytas.lt nuotr.
J.Lasickas ir E.Jankauskas.<br>E.Žaldario nuotr.
J.Lasickas ir E.Jankauskas.<br>E.Žaldario nuotr.
J.Lasickas.<br>E.Žaldario nuotr.
J.Lasickas.<br>E.Žaldario nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Specialiai lrytas.lt, Limasolis (Kipras)

Nov 18, 2023, 8:01 PM

Lietuviai ir kipriečiai kamuolį spardys naujutėliame, 11 tūkst. žiūrovų talpinančiame, „Alphamega“ stadione, kurį nacionalinė šalies komanda išbandė šeštadienį vykusioje treniruotėje.

Slovėnijoje rungtyniaujantis Justas Lasickas nesiryžo vertinti šio naujo Limasolio mieste pastatyto stadiono – perspektyvusis futbolininkas atsisuko į Lietuvą.

„Kaune gražus bet tikiuosi, kad bus Vilniaus gražiausias, malonu, kad pagaliau turime stadioną, bet norisi, kad Vilniaus būtų pats gražiausias“, – samprotavo J.Lasickas.

Jis kartu su kitais Lietuvos futbolininkais sekmadienį sieks nuliūdinti Kipro sirgalius, kurie pergalės oficialiose rungtynėse laukia beveik metus (paskutinį kartą Kipras laimėjo 2022-ųjų lapkričio 20-ąją).

„Žinome, kad jie bus motyvuoti, turime atsižvelgti, prieš ką jie žaidė grupėje, jie gavo geros patirties, žinome, kad jie norės pasiekti gerą rezultatą, to norėsime ir mes“, – akcentavo saugas.

Draugiškos Kipro ir Lietuvos futbolo rinktinių rungtynės vyks sekmadienį, 18 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?