Anglijoje „Liverpool“ įvarčių lietaus šou įspūdingai išsigelbėjo dviem taikliais smūgiais

Anglijos „Premier“ lygoje sekmadienį buvo žaidžiami penki mačai. Juose netrūko begalės įvarčių ir stebuklingų išsigelbėjimų. Fantastinių įvarčių ir neįtikėtino scenarijaus mače „Liverpool“ klubas sugebėjo baigiantis akistatai pelnyti du įvarčius ir 4:3 (2:2) palaužė „Fulham“ atstovus.

Bobby Decordova-Reido įvartis <br> AFP/Scanpix nuotr.
Bobby Decordova-Reido įvartis <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2023, 6:45 PM, atnaujinta Dec 3, 2023, 9:07 PM

20-ąją min. po Trento Alexanderio-Arnoldo galingo smūgio smūgio įvartį į savo vartus įsimušė Berndas Leno ir „Liverpool“ pirmavo 1:0.

Tačiau šis rezultatas buvo tik keturias minutes, nes svečiai po greitos atakos ir Harry Wilsono įvarčio jį išlygino.

Dar vieno įspūdingo grožio Alexio Mac Allisterio įvarčio „Liverpool“ 38-ąją minutę pirmavo 2:1, bet jau per teisėjo pridėtą laiką ir vėl rezultatą lygino „Fulham“ žaidėjas – šįkart pasižymėjo Kenny Tete‘as.

Antrajame kėlinyje komandos turėjo nemažai progų pasižymėti, bet nė vienai ekipai iki 80-osios minutės to padaryti nepavyko. Ir jau tada 80 min. smūgiu galva Bobby Decordova-Reidas išvedė svečius į priekį 3:2.

Pasiduoti „Liverpool“ nebuvo linkęs ir jau baigiantis mačui surengė dvi rezultatyvias atakas: 87 min. Wataru Endo išlygino rezultatą, o jau 88 min. savo įvartį rungtynėse pelnė T. Alexanderis-Arnoldas.

„Liverpool“ dabar turi savo sąskaitoje 31 tašką ir yra turnyrinės lentelės geriausiųjų trejete.

Sekmadienį įvyko labai karštas mūšis Londone. „Chelsea“ 3:2 (2:1) įveikė savo pastarojo meto principinius varžovus „Brighton“.

Pirmojo kėlinio pabaigoje po kalbų ir nesutarimų Conoras Gallagheris pamatė prieš save raudoną kortelę ir „Chelsea“ liko dešimtyje. Vis dėlto „mėlynieji“ atsilaikė.

Lygiosiomis 2:2 (1:1) sužaidė ir Birmingamo „Aston Villa“ su „Bournemouth“. Nors dėl prizinės vietos kovojantis Birmingamo klubas buvo dvikovos favoritas, jam teko du kartus vytis. Mačą išgelbėjo Ollie Watkinsas, kuris rezultatą išlygino jau 90 minutę.

Dar vienose rezultatyviose rungtynėse šalies čempionas „Manchester City“ klubas namuose 3:3 (2:1) sužaidė lygiosiomis su „Tottenham Hotspur“ futbolininkais. Mančesterio klubas pirmavo 90 min. 3:2, tačiau Dejanas Kolusevskis aukštai iššokęs pasiekė skersuotą į baudos aikštę kamuolį ir nuo skersinio pasiuntė jį į vartus.

Anglijos čempionatas

„Liverpool“ – „Fulham“ 4:3

Londono „Chelsea“ – „Brighton“ 3:2

„West Ham United“ – „Crystal Palace“ 1:1

„Bournemouth“ – Birmingamo „Aston Villa“ 2:2

„Manchester City“ – „Tottenham Hotspur“ 3:3

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.