Į Sūduvą atvyksta Togo rinktinėje rungtyniavęs futbolininkas

Marijampolės „Sūduva“ pasirašė sutartį su atraminiu saugu Steve’u Lawsonu, kuris gimė Prancūzijoje, tačiau yra sužaidęs 9 rungtynes savo tėvų gimtojo Togo rinktinėje.

S.Lawsonas<br>Klubo nuotr.
S.Lawsonas<br>Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2024, 2:33 PM

29 metų atraminis saugas, taip pat galintis žaisti dešiniajame krašte, į „Sūduvą“ keliasi iš Bardo „Stade Tunisien“, kuris 2023–2024 metų Tuniso čempionato I etapo A grupėje užėmė 2 vietą.

S.Lawsonas į Tunisą persikėlė 2023 metų vasarą, tačiau naujame klube į aikštę žengė tik 3 kartus. Paskutinis kartas buvo gruodžio 30 d. per grupės lyderių – „Stade Tunisien“ ir Suso „Etoile Sahel“ – rungtynes. „Sūduvos“ naujokas į aikštę tuomet žengė 61 min., o dvikova baigėsi 0:0.

Anksčiau S.Lawsonas yra žaidęs Prancūzijos „Vannes“, „St. Co Locmine“ ir „Thonon Evian B“, Šveicarijos „Le Mont“ ir „Neuchatel Xamax“ bei Škotijos „Livingston“ ir „Hamilton Academical“ ekipose.

Škotijos aukščiausioje lygoje saugas sužaidė 59 rungtynes, antrojoje – 38, Šveicarijos antrojoje – taip pat 38, o Prancūzijos trečiojoje – 24.

„Sūduva“ šią savaitę pradėjo pasirengimą 2024 m. sezonui, o pirmąsias kontrolines rungtynes žais sausio 27 d. su Alytaus „Dainava“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.