Į „Gintros“ ekipą sugrįžta vartininkė A. Klevečkaitė

Pasitinkant naująjį 2024 metų sezoną pirmąja Lietuvos čempionių pristatoma naujoke tapo vartininkė Aušra Klevečkaitė.

Lietuvos čempionės „Gintra“ pristatė naujokę vartininkę Aušrą Klevečkaitę.<br> lff nuotr.
Lietuvos čempionės „Gintra“ pristatė naujokę vartininkę Aušrą Klevečkaitę.<br> lff nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2024, 9:02 PM, atnaujinta Jan 30, 2024, 9:03 PM

24-erių metų panevėžietė „Gintros“ marškinėlius užsivilks ne pirmą kartą – tai padarys po 7 metų pertraukos. 51-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius vilkėsianti A. Klevečkaitė geltonai juodų gretose sudarys tandemą su kita ekipos vartininke Aušrine Bikute.

Pastaruosius tris sezonus ji rungtyniavo sostinėje, kur atstovavo iš moterų A lygos pasitraukusiai FK „Vilnius“ komandai. 2021 metais buvo pripažinta geriausia Lietuvos moterų A lygos vartininke.

A. Klevečkaitė turi sukaupusi ne mažą patirties bagažą rungtyniaujant visų amžiaus grupių Lietuvos jaunimo rinktinėse bei nacionalinėje moterų komandoje.

Naujoji „Gintros“ vartų sargė pasižymi toli gražu ne visiems vartininkams būdinga savybe, tačiau šiuolaikiniame futbole ypatingai svarbia – puikiai rungtyniauja kojomis. Šį futbolininkės talentą geriausiai iliustruoja faktas, kad A. Klevečkaitė ne tik sėkmingai puolėjos pozicijoje rungtyniauja Lietuvos moterų Futsal pirmenybėse, yra viena rezultatyviausių čempionato žaidėjų, bet ir gina Lietuvos moterų Futsal rinktinės garbę rungtyniaudama puolime bei eidama kapitonės pareigas.

„Džiaugiamės į savo gretas susigrąžinę vartininkę, kuri per šį laiką sukaupė daug vertingos patirties ir galės toliau tobulėti mūsų klubo sistemoje. Tikime Aušros potencialu, ji jau ne sykį įrodė, kad yra valinga, tvirto charakterio žaidėja, o tai labai svarbu. Stebėjome jos augimą Vilniaus komandoje, o šiandien ją jau galime vadinti patyrusia žaidėja, nors Aušrai dar tik 24-eri. Turėsime viena kitą papildysiantį lietuvišką vartininkių tandemą“, – sveikindamas prie komandos treniruočių proceso jau prisijungusią žaidėją kalbėjo klubo direktorius Mantas Radavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.