Smūgis Lietuvos čempionams: iš Panevėžio išpirktas ypač talentingas saugas

„TOPsport A lygos“ čempionas „Panevėžio“ futbolo klubas tapo tramplinu į aukštesnį lygį Matijui Remeikiui. Ne vienerius metus Panevėžyje tobulėjęs saugas buvo išpirktas Bulgarijos komandos.

 Matijus Remeikis<br> fk-panevezys.lt nuotr.
 Matijus Remeikis<br> fk-panevezys.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

fk-panevezys.lt

2024-02-28 10:29

Su alytiškiu sutartis galiojo iki šio sezono pabaigos, tačiau Plovdivo „Botev“ ekipa sumokėjo išpirką bei pasikvietė M. Remeikį į savo gretas. Tiesa, iki vasaros lietuvis atstovaus „Panevėžiui“ nuomos pagrindais.

Bulgarijos komanda šio sezono vietinėse pirmenybėse per 22 rungtynes yra iškovojusi 32 taškus bei žengia septinta. „Botev“ klubui atstovauja panevėžietis Faustas Steponavičius.

M. Remeikis su „Panevėžio“ marškinėliais Lietuvos čempionate debiutavo 2021 metų rugsėjo 11 dieną Kėdainiuose dvikovoje su vietos „Nevėžiu“. Iki 2024-ųjų sezono alytiškis „TOPsport A lygoje“ sužaidė 62 mačus, per kuriuos pelnė įvartį ir atliko rezultatyvų perdavimą.

Su Aukštaitijos sostinės komanda M. Remeikis džiaugėsi du kartus iškovota „TOPsport LFF Supertaure“, taip pat po sykį kėlė į viršų LFF taurės bei Lietuvos čempionato trofėjus. Dėka sužibėjimo „Panevėžyje“ saugas praėjusiais metais debiutavo šalies rinktinėje ir buvo pripažintas geriausiu jaunuoju 2023-iųjų Lietuvos futbolininku.

M. Remeikis su komanda ruošiasi „TOPsport A lygos“ startui, kuris artėjantį šeštadienį, kovo 2 dieną, įvyks Telšiuose. 1-ojo turo dvikova su vietos „Džiugu“ „Ateities“ progimnazijos stadione prasidės nuo 13 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.