Buvusi Brazilojos futbolo žvaigždė dėl grupinio išprievartavimo siunčiamas į kalėjimą

Buvusi futbolo žvaigždė Robinho gimtojoje Brazilijoje turės atlikti Italijoje dėl grupinio išprievartavimo už akių skirtą devynerių metų laisvės atėmimo bausmę.

 Robinho<br> AP/SPO/Scanpix nuotr.
 Robinho<br> AP/SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2024, 9:40 AM, atnaujinta Mar 21, 2024, 9:41 AM

Tai trečiadienį nusprendė teismas Brazilijoje ir nurodė, kad bausmės vykdymas turi būti pradėtas „nedelsiant“. 40-mečio Robinho advokatas paskelbė, kad nuosprendį skųs.

Buvęs Brazilijos nacionalinės rinktinės žaidėjas 2017 m. Italijoje buvo pripažintas kaltu 2013-ųjų sausį su dar penkiais vyrais viename Milano naktinių klubų išprievartavęs 23-iąjį gimtadienį šventusią moterį.

Tada Robinho žaidė „AC Milan“ klube. Italijos aukščiausiasis teismas 2022 m. sausį patvirtino nuosprendį. Robinho kaltinimus neigė ir po incidento grįžo į gimtinę.

Italija yra išdavusi tarptautinį Robinho arešto orderį. Tačiau Brazilija savo piliečių neišduoda. Todėl Italija reikalauja, kad 40-metis bausmę atliktų gimtinėje.

Robinho yra žaidęs ir tokiuose garsiuose klubuose, kaip Madrido „Real“ ir Mančesterio „City“. Per 100 Brazilijos nacionalinėje rinktinėje sužaistų rungtynių jis įmušė 28 įvarčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.