„Premier“ lygos sugrįžimas pažymėtas stebuklinga „Newcastle United“ pergale

Po rinktinių pertraukos futbolo mėgėjai vėl gali džiaugtis Anglijos „Premier“ lyga, o sugrįžimas pažymėtas 7 įvarčių drama Niukasle.

 „Premier“ lygos sugrįžimas pažymėtas stebuklinga „Newcastle United“ pergale<br> AFP/Scanpix nuotr.
 „Premier“ lygos sugrįžimas pažymėtas stebuklinga „Newcastle United“ pergale<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2024, 4:47 PM

Newcastle United“ ekipa namuose panaikino dviejų įvarčių deficitą ir šventė pergalę 4:3 (1:2) prieš Londono „West Ham United“.

Jau 6-ąją minutę šeimininkai išsiveržė į priekį, kuomet sėkmingai 11 metrų baudinį realizavo Alexanderis Isakas.

Londono klubas rezultatą išlygino 21-ąją minutę. Lucas Paqueta pastebėjo bėgti į priekį pasiruošusį Michailą Antonio ir atliko nuostabų perdavimą. Vienas prieš vartininką atsidūręs M.Antonio neklydo ir pelnė pirmąjį savo komandos įvartį.

Svečiai į priekį išsiveržė jau 10-ąją pirmojo kėlinio pridėto laiko minutę. Pasinaudoję, jog varžovai nespėjo tinkamai išsidėstyti gynyboje, „West Ham United“ greitai įžaidė kamuolį po varžovų baudos ir atakos smaigalyje atsidūręs Mohammedas Kudusas pelnė įvartį.

48-ąją minutę svečiai dar labiau padidino pranašumą. Kontratakos metu M.Kudusas atliko puikų perdavimą Jarrodui Bowenui ir šis turėjęs daug laiko pasitaisyti kamuolį pelnė savo 15-ąjį šio „Premier“ lygos sezono įvartį.

77-ąją minutę rungtynių teisėjas skyrė dar vieną 11 metrų baudinį į svečių vartus ir tas pats A.Isakas užtikrintu smūgiu pelnė antrąjį savo įvartį.

83-ąją minutę Niukaslo klubui pavyko išlyginti rezultatą. Po A.Isako perdavimo Harvey Barnesas išbėgo vienas prieš vartininką ir lemiamu metu neklydęs pelnė įvartį.

90-ąją minutę H.Barnesas pelnė pergalingą įvartį. Kiek daugiau laisvės baudos aikštelės prieigose gavęs anglas atliko tikslų bei galingą smūgį į vartus.

4-ąją teisėjo pridėtą minutę Anthony Gordonas už laiko tempimą buvo nubaustas antra geltona kortele ir buvo pašalintas iš rungtynių. Nepaisant to, „Newcastle United“ likusį laiką sugebėjo atsilaikyti ir švęsti pergalę mažumoje.

Niukaslo klubas 43 taškus po 29 rungtynių užima 8-ąją vietą. „West Ham United“ yra sužaidęs rungtynėmis daugiau ir su 44 taškais rikiuojasi 7-oje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.