„Liverpool“ nutraukė namuose nelaimėtų rungtynių seriją prieš „Brighton“

„Liverpool“ futbolininkai sekmadienį namų Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse 2:1 (1:1) palaužė „Brighton“ ekipą ir susigrąžino lyderių poziciją.

 „Liverpool“ nutraukė namuose nelaimėtų rungtynių seriją prieš „Brighton“<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 „Liverpool“ nutraukė namuose nelaimėtų rungtynių seriją prieš „Brighton“<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 31, 2024, 6:03 PM

Jau 2-ąją rungtynių minutę „Brighton“ futbolininkai pelnė pirmąjį įvartį. Kontratakos metu Danny Welbeckas galingu smūgiu išvedė svečius į priekį.

27-ąją minutę šeimininkams pavyko rezultatą išlyginti. Po kampinio Joelis Veltmanas nesugebėjo sėkmingai išmušti kamuolio iš baudos aikštelės ir Luisas Diazas atsidūręs vienas prieš vartininką vienu lietimu pelnė įvartį.

Po pertraukos „Liverpool“ apsigyveno šalia varžovų vartų ir 65-ąją minutę svečių gynyba galiausiai buvo palaužta. Dominikas Szoboszlai‘us suklaidinęs varžovus atliko perdavimą Alexiui Mac Alisteriui, o šis pastebėjo įkirtinėjantį Mohamedą Salahą ir šiam perdavęs kamuolį jau po akimirkos džiaugėsi įvarčiu.

Liverpulio futbolininkai taip pat nutraukė itin nesėkmingą seriją prieš „Brighton ekipą namuose. „Liverpool“ savo aikštėje varžovų nebuvo įveikę tris pastaruosius susitikimus, o paskutinę pergalę prieš tai Jurgeno Kloppo auklėtiniai šventė dar 2019 metų lapkričio mėnesį, kuomet Liverpulio ekipa laimėjo 2:1.

Po pergalės „Liverpool“ bent laikinai pakilo į pirmąją vietą. J.Kloppo auklėtiniai savo sąskaitoje turi 67 taškus, tuo tarpu 64 taškus turintis ir antroje vietoje esantis Londono „Arsenal“ šiame ture susitiks su 63 taškus turinčia ir trečioje vietoje esančia „Manchester City“ ekipa. „Brighton“ su 42 taškais rikiuojasi 9-oje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.