Emocijų pliūpsnis Barselonoje: net trijų raudonų kortelių fone – PSG žvaigždžių spindesys Į Čempionų lygos pusfinalį žengė ir vokiečiai

Antradienį paaiškėjo pirmosios UEFA Čempionų lygos pusfinalių dalyvės. Jomis tapo Paryžiaus „Saint-Germain“ (PSG) ir Dortmundo „Borussia“ ekipos. Jos bilietus į stipriausiųjų ketvertą nuskynė po itin rezultatyvių ketvirtfinalių mūšių.

K.Mbappe.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
K.Mbappe.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-04-16 21:56, atnaujinta 2024-04-17 00:03

Viename iš jų PSG išvykoje 4:1 (1:1) palaužė „Barcelona“ futbolininkus. Pirmoji komandų akistata baigėsi katalonų pergale 3:2, taigi, bendru rezultatu 6:4 pergalę šventė ir į pusfinalį žengė PSG futbolo žvaigždynas.

Mačo pradžia katalonams nieko blogo nežadėjo – 12-ąją min. juos į priekį atsakomojoje dvikovoje išvedė Raphinha. Vis dėlto vėliau aikštės šeimininkų kortų namelis ėmė griūti.

29-ąją min. raudona kortele už paskutinės vilties pražangą buvo nubaustas Ronaldas Araujo, o tada sekė keturi iš eilės PSG dūriai – 40-ąją min. savo buvusią komandą nubaudė Osmane'as Dembele, 54-ąją min. rezultatą persvėrė Vitinha, 61-ąją min. 11 metrų baudinį realizavo Kylianas Mbappe, o 89-ąją min. prancūzas pridėjo dar vieną įvartį.

Antrajame kėlinyje buvo parodytos dar dvi raudonos kortelės – 56-ąją min. iš aikštės buvo išvarytas „Barcelona“ treneris Xavi, o po dešimties minučių tokios pat nuobaudos sulaukė ir vienas iš jo asistentų.

Čempionų lygos pusfinalyje PSG susikaus su Dortmundo „Borussia“ ekipa, kuri namuose vykusiame atsakomajame ketvirtfinalio mače 4:2 (2:0) susitvarkė su Madrido „Atletico“ futbolininkais.

Pirmoji komandų akistata Madride baigėsi ispanų pergale 2:1, taigi, bendru rezultatu 5:4 laimėjo Vokietijos klubas.

Kiti du Čempionų lygos pusfinalių dalyviai paaiškės trečiadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.