EUROLYGA 2023

J. Lakovičius: „Žalgiris“ šiuo metu yra geriausia komanda Eurolygoje“

Sėkmingas Kauno „Žalgirio“ komandos žaidimas Eurolygoje nepraslydo pro akis vienam garsiausiam Slovėnijos krepšininkui Jaka Lakovičiui.

Daugiau nuotraukų (1)

Tritaskis.lt

2012-11-12 23:39, atnaujinta 2018-03-15 12:27

Joano Plazos treniruojami žalgiriečiai stipriausiame Senojo žemyno turnyre šventė penkias pergales iš tiek pat galimų ir J. Lakovičius mano, jog „Žalgiris“ – geriausią žaidimą Europoje demonstruojanti ekipa.

„Žalgiris“ šiuo metu yra geriausia komanda Europoje. Mačiau, kaip Kauno klubas rungtyniavo prieš „Anadolu Efes“ ir jų žaidimas yra nuostabus“, - teigė gynėjas.

34 metų 186 cm ūgio slovėnas taip pat išskyrė dar šešias komandas.

„Žinoma, visada tarp geriausių komandų yra CSKA. „Barcelona“ sezoną pradėjo silpnai, tačiau tikiu, kad jie patobulės ir žais Eurolygos finaliniame ketverte.

„Anadolu Efes“ ir „Fenerbahce Ulker“ surinko stiprias sudėtis, bet jos ankščiau taip pat turėdavo gerų krepšininkų ir nieko nelaimėdavo. Taip pat nevertėtų pamiršti „Panathinaikos“ ir „Olympiacos“ klubų“, - savo nuomonę dėstė J.Lakavočius.

Krepšininkas šiuo metu priklauso Stambulo „Galatasaray“ ekipai, tačiau jis netrukus gali palikti Turkiją. Realiausia jo kita karjeros stotele yra laikoma Sienos „Montepaschi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: rinkimų ir pilietybės referendumo apžvalga