EUROLYGA 2023

NCAA rungtynėse - keisti krepšininkų manevrai (video)

NCAA lygos mačas tarp „Miami Hurricanes“ ir „Duke“ universiteto komandų pastarosiomis dienomis sulaukia daugiausia diskusijų. Kalbos nesisuka apie komandų žaidimą. Didžiulio dėmesio nesulaukia ir rezultatas, nors mačą 90:63 laimėjo Majamio krepšininkai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2013, 8:07 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 12:20 AM

Diskusijų objektu tapo „Hurricanes“ žaidėjų manevras - antrojo kėlinio viduryje gynyboje sustoję Majamio komandos krepšininkai vienu metu abiem rankomis suplojo į parketą. Taip jie siekė pasišaipyti iš pačių „Duke“ komandos žaidėjų, kurie dažnai tokiu būdu bando išmušti varžovus iš vėžių.

Toks „Hurricanes“ žaidėjų elgesys įžeidė „Duke“ krepšininkus.

„Tai buvo spjūvis į veidą ir visiška nepagarba. Mus tai labai įžeidė ir to nepamiršime“, - apmaudą liejo „Duke“ komandos žaidėjas Quinnas Cookas.

Šis triuškinantis pralaimėjimas geriausią reitingą NCAA lygoje turinčiai komandai buvo vienas skaudžiausių istorijoje ir didžiausias per pastaruosius 30 metų. Pastarąjį kartą tokią skaudžią nesėkmę „Duke“ universitetas patyrė 1984-aisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.