EUROLYGA 2023

„Lietkabelį“ paliko treneris R. Giedraitis ir žaidėjas A. Drungilas

Iki sezono pabaigos likus kiek daugiau nei dviems mėnesiams naujojo trenerio nebus ieškoma, sezoną pabaigs vienas Žydrūnas Valuckis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 8, 2013, 4:11 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 8:03 AM

Iki sezono pabaigos likus kiek daugiau nei dviems mėnesiams naujojo trenerio nebus ieškoma, sezoną pabaigs vienas Žydrūnas Valuckis.

„Iš tikrųjų, norisi padėkoti R. Giedraičiui, nes savo darbe jis atidavė visą save. Robertas ir vyriškai prisiėmė atsakomybę dėl tos serijos labai prastų rezultatų. Bet ketvirtadienį po vakarinės treniruotės iki vėlumos ilgai kalbėjomės su komanda apie priežastis, dėl kurių esame atsidūrę gilioje duobėje.

Visi puikiai supranta, kad kaltas ne tik R. Giedraitis. Klaidų pridarę ir kalti esame visi: ir žaidėjai, ir treneriai, ir mes - klubo vadovai.

Sezono pabaiga bus tikrai labai sunki. Su komanda atvirame pokalbyje vakar išsiaiškinome daug įvairiausių ir daugeliui - net labai netikėtų dalykų. Prieš šį pokalbį buvo atsisakyta Adomo Drungilo paslaugų.

Džiugu tai, kad likę vyrai yra rimtai užpykę ant savęs ir nusiteikę sukandę dantis įrodyti tai, jog iš tikrųjų jie nėra tokie beviltiški, kokie buvo mūsų pastarųjų rungtynių rezultatai. Tikime jais ir tuo, kad nervus dar pagadinsime daugeliui likusių varžovų“, - sakė E. Pūras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.