EUROLYGA 2023

Dėl draudžiamų preparatų vartojimo NBA suspendavo H. Turkoglu

„Orlando Magic“ puolėjas Hedo Turkoglu trečiadienį buvo suspenduotas dvidešimčiai mačų. Apie tai informavo NBA, kuri tokią bausmę skyrė dėl to, kad krepšininkas vartojo draudžiamus preparatus. Lyga informavo, kad H. Turkoglu vartojo anabolinį steroidą metenoliną, rašo nytimes.com.

H. Turkoglu atsiprašė komandos draugų, sirgalių ir klubo, kad pakliuvo į tokią situaciją.<br>AP
H. Turkoglu atsiprašė komandos draugų, sirgalių ir klubo, kad pakliuvo į tokią situaciją.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-14 18:12, atnaujinta 2018-03-11 21:59

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

H. Turkoglu prisiėmė visą kaltę ir atsiprašė „Magic“ klubo, sirgalių ir komandos draugų. Jis sakė, kad praėjusią vasarą vaistus paėmė iš trenerio Turkijoje. Pasak jo, vaistai turėjo padėti greičiau pagyti po peties traumos. Krepšininkas akcentavo, kad netyčia užmiršo patikrinti, ar vaistai yra NBA draudžiamų preparatų sąraše.

„Tai blogiausia situacija, kokioje norėtų būti krepšininkas. Atsiprašau klubo dėl susidariusios situacijos“, - kalbėjo 33 metų 208 cm ūgio puolėjas.

H. Turkoglu – jau aštuntasis krepšininkas, kurį NBA suspenduoja pagal draudžiamų vaistų įstatymą, kuris įsigaliojo 1999-iais. Beje, jis yra antrasis „Magic” žaidėjas per ketverius metus, pakliūnantis į bėdą. Anksčiau buvęs komandos puolėjas Rashardas Lewisas buvo sulaukęs dešimties mačų diskvalifikacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.