EUROLYGA 2023

Sienos „Montepaschi“ klubo būstinėje atlikta krata

Kurį laiką pritilę skandalai dėl finansinių sunkumų vėl sukasi aplink Sienos „Montepaschi“ klubą. Italijos žiniasklaida praneša, kad ketvirtadienį ryte šalies čempionų klubo būstinėje buvo atlikta krata.

Sienos klubas kol kas sėkmingai kovoja Eurolygoje.<br>AP nuotr. iš archyvo
Sienos klubas kol kas sėkmingai kovoja Eurolygoje.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2013, 6:30 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 12:07 AM

Konkrečių detalių neatskleidžiama, tik spėjama, kad tai susiję su pagrindinio klubo rėmėjo - seniausio pasaulyje banko „Monte dei Paschi” - veikla.

Anksčiau buvo skelbta, kad stipriausias Italijos „Serie A” klubas įtariamas mokesčių slėpimu. Kalbama apie didžiulius pinigus, kurie esą turėjo pasiekti valstybės iždą, bet įstrigo įvairiose užsienio bankų sąskaitose. Neoficialiais duomenimis, „Montepaschi” skolinga apie 15 mln. eurų mokesčių.

Finansinių audrų talžomam Sienos klubui tenka atlaikyti konkurenciją ir krepšinio aikštėje - Italijos čempionas nacionalinėse pirmenybėse užima šeštąją vietą (14 pergalių/ 8 pralaimėjimai), o Eurolygos „Top 16“ E grupėje „Montepaschi“ žengia antras - 7 pergalės ir 3 pralaimėjimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.