EUROLYGA 2023

Rinktinės gydytojas apie M. Pociaus traumą: „Real“ medikai ilgai nenustatė skausmų priežasties“

Martynas Pocius jau trečiadienį grįš į Lietuvą ir netrukus pateks į medikų glėbį. 26 metų 196 cm ūgio krepšininkas dešinės pėdos skausmus pajuto jau olimpinės atrankos turnyre Venesueloje. Jie paūmėjo gruodį, bet tiek pats krepšininkas, tiek Madrido „Real“ komandos gydytojai tikėjosi, kad pavyks išvengti operacijos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2013, 11:05 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 4:05 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Vis dėlto, prieš dvi savaites, pasitaręs su rinktinės gydytoju Vyteniu Trumpicku ir chirurgu Rimtautu Gudu, krepšininkas nusprendė nedelsti ir operuoti pėdą.

„Kai jis atvyko pas mus - pamatėme, kad pėda negyja ir patarėme operuoti. Reikėjo taupyti laiką, nes jis du mėnesius ir taip prarado. Madrido gydytojai dar kartą padarė tyrimus ir trečiadienį Martynas atskrenda. Bandysime spręsti šią problemą“, - „Lietuvos ryto“ televizijai sakė V. Trumpickas.

Krepšininkui operacija turėtų būti atlikta ketvirtadienį. Reabilitacija tęsis apie 3-4 mėnesius. Krepšininkas turėtų spėti atsigauti iki pasirengimo Europos čempionatui pradžios. Reabilitaciją M. Pocius atliks Madride.

„Real“ medikai ilgai nenustatė skausmų priežasties ir galiausiai sutiko su mūsų gydytojais. Jie tikėjosi, kad jis pasveiks, jiems reikėjo, kad jis sužaistų sezoną, kad sėkmingai užbaigtų. Juk Martynas svarbus žaidėjas, klubo vadovai norėjo, kad jis Eurolygoje žaistų. Iki šiol tikėjo, bet pamatė, kad negyja ir neliko kur trauktis“, - kalbėjo V. Trumpickas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.