EUROLYGA 2023

P. Motiejūnas apie A. Guogos pasiūlytą paramą: „Negalime mesti esamų rėmėjų dėl naujų“

Paramą Kauno „Žalgiriui“ pasiūlęs lažybų bendrovės „TonyBet“ vadovas Antanas Guoga didelio susidomėjimo nesulaukė. „Lietuvos ryto“ televizijos kalbintas „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas aiškino, kad komanda negali vienu metu reklamuoti dviejų lažybų bendrovių, klubas turi sutartį su bendrove „Top sport“.

P. Motiejūnas patikino, kad A. Guogos parama „Žalgiryje“ yra laukiama.<br>L. Pileckas
P. Motiejūnas patikino, kad A. Guogos parama „Žalgiryje“ yra laukiama.<br>L. Pileckas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 26, 2013, 11:43 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:48 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Reikia žinoti, kad „Žalgiris“ turi sutartį su „Top sport“ lažybų bendrove. Sutartyje numatytos išskirtinės sąlygos, turime jų laikytis. Negalime mesti esamų rėmėjų dėl naujų. Kol nesibaigė sutartis su „Top sport“, tol negalime reklamuoti kitos lažybų bendrovės. Čia yra normali situacija ir susitarimo laikymasis“, - sakė P. Motiejūnas.

„Žalgirio“ ir „Top sport“ sutartis galioja iki šio sezono pabaigos.

P. Motiejūnas patikino, kad A. Guogos parama „Žalgiryje“ yra laukiama.

„Visada lauksime, jei jis galėtų padėti kitais būdais. Mes esame atviri, bet šiuo metu pagal tą schemą, kurią jis sudėliojo, mes negalime laužyti sutarčių“, - sakė „Žalgirio“ generalinis direktorius.

Lažybų bendrovės „Top sport“ direktorius Dainius Gulbinas paneigė A. Guogos iškeltą versiją, esą „Top sport“ taps „Žalgirio“ generaline rėmėja.

„Tai tik gandai. Mes tokių gandų neskleidžiame. Jei tie gandai A. Guogos, tai jo ir klauskite. Mes niekam neskelbėme, kad kažkuo tapsime ar netapsime.

Tai - absoliutus blefas. Nežinau, iš kur jie ištraukė. Mes kalbėjome su „Žalgiriu“ apie rėmimą ir dabar kalbame, bet skambių dalykų negaliu pranešti.

„Top sport“ „Žalgirio“ rėmėju yra dabar, o kas bus ateityje - matysime, kai susiformuos komanda, vadovybė. Tada ir spręsime.

Tiesą pasakius, aš net nežinau kas įeina į generalinio rėmėjo sąvoką. Pavadinimais mes nesimėtome.

Tai, ką jis (A. Guoga. - Red.) žino apie „Top sport“ - esu labai nustebęs. Juk tai skirtingos bendrovės. Gal jis geriau už mus žino, ką mes darome. Negaliu komentuoti jo pasisakymų, nelabai suprantu, kokie jo tikslai“, -  „Lietuvos ryto“ televizijai sakė D. Gulbinas.

„Mes kalbėsime su jais, derėsimės. Esame patenkinti dabartine situacija ir parama, kurią duoda ta bendrovė. Kalbėsime su jais dėl galimybės judėti į priekį“, - apie bendradarbiavimą kalbėjo P. Motiejūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.