EUROLYGA 2023

T. Parkerį stebina „Heat“ gynybos planas

Kai Danny Greenas penktosiose NBA finalo rungtynėse pasiekė serijos tritaškių rekordą, daugelis ėmė stebėtis: „Kaip „Miami Heat“ komanda leido jam įmesti 25 tritaškius?“ Kai NBA tritaškių pataikymo vidurkis – 36 proc., tai D. Greeno – 65 procentai.

T. Parkerį stebina tai, kad „Heat“ komanda palieka laisvą D. Greeną.<br>AP archyvo nuotrauka
T. Parkerį stebina tai, kad „Heat“ komanda palieka laisvą D. Greeną.<br>AP archyvo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2013, 6:21 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:48 AM

Jau dabar neabejojama, kad jeigu serijoje 3:2 pirmaujanti „Spurs“ komanda laimės NBA čempionų titulus per šeštąjį mačą, būtent 25-erių gynėjui atiteks naudingiausio finalo žaidėjo (MVP) titulas.

„Heat“ nesugebėjimas tinkamai pasitikti D. Greeno nuostabą kelia ne tik aistruoliams ar krepšinio specialistams, bet ir „Spurs“ komandai.

„Aš vis dar negaliu patikėti, kad jis būna laisvas. Jie vis dar stengiasi įvilioti į spąstus mane ar dvigubina gynybą prieš Timmy (T. Duncaną. - Red.), o Danny lieka laisvas. Jis puikiai mėto ir jeigu tu jį paliksi laisvą, jis pelnys tris taškus“, - kalbėjo Tony Parkeris.

Tačiau jo komentaras atspindi ir tai, kodėl „Spurs“ ekipa yra tokia gera. „Heat“ paprasčiausiai taip vengia leisti laisviau judėti T. Parkeriui ar T. Duncanui, kad nieko kito nebelieka, kaip palikti laisvą kitą žaidėją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.