EUROLYGA 2023

Kauno „Žalgiris“ – populiariame kompiuteriniame žaidime „NBA 2K14”

Kauno „Žalgirio“ komandos gerbėjai galės populiariausios kompiuterinių krepšinio žaidimų serijos „NBA 2K14“ versijoje su savo dievaičiais mesti iššūkį pajėgiausios krepšinio lygos pasaulyje klubams. Antradienį „2K Sports“ kompanija ir Eurolyga paskelbė apie ilgalaikį bendradarbiavimą, kuris leis pajėgiausių Europos klubų gerbėjams išmėginti savo ekipas kovoje su NBA komandomis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2013, 2:26 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:21 AM

„NBA 2K“ žaidimų serija turi aukščiausią įvertinimą ir yra perkamiausia iš krepšinio žaidimų. Jau anksčiau šiuose žaidimuose gerbėjai galėjo rinktis ne tik dabartines NBA komandas, tačiau ir praeityje žibėjusias ekipas. Dabar prie jų atsiras ir keturiolika Eurolygos klubų. Tarp jų – ir Kauno „Žalgiris“.

„Esame labai patenkinti, galėdami pasveikinti geriausius Eurolygos klubus „NBA 2K“ serijos žaidime. Europos krepšinis yra labai stebimas ir mes džiaugiamės, kad suteikiame galimybę sirgaliams savo žaidime rungtyniauti su geriausiais Europos klubais“, – teigė „2K Sports” kompanijos sporto operacijų viceprezidentas Jasonas Argentas.

„Didžiuojamės, kad galime bendradarbiauti su „2K Sports“ kompanija ir tuo, kad galime pristatyti savo komandas ir žaidėjus geriausiame kompiuteriniame krepšinio žaidime pasaulyje“, – teigė Eurolygos prezidentas Jordi Bertomeu.

Keturiolika komandų, kurios bus integruotos į „NBA 2K14“ žaidimą:

Berlyno „Alba“

„Barcelona“

Madrido „Real“

Maskvos CSKA

Milano „Emporio Armani“

Sienos „Montepaschi“

Stambulo „Fenerbahce“

Stambulo „Anadolu Efes“

Pirėjo „Olympiakos“

Atėnų „Panathinaikos“

Tel Avivo „Maccabi“

Kauno „Žalgiris“

Malagos „Unicaja“

Vitorijos „Laboral Kutxa“

„NBA 2K14“ žaidimą planuojama į rinką paleisti 2013 metų spalio 1 dieną. Anksčiau Europos krepšinio gerbėjai patys kurdavo papildymus, kad galėtų su savo mėgstamomis ekipomis varžytis „2K“ bei „NBA Live“ serijų kompiuteriniuose žaidimuose.

„NBA 2K14“ žaidimas kuriamas PC, „Xbox 360“, „Playstation 3“ ir naujos kartos kompiuteriams, kurie dar nėra išleisti) „Playstation 4“ bei „Xbox One“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.