EUROLYGA 2023

Žaidėjų turgus: kur žais M. Begičius, I. Bourousis, M. Teodosičius ir Z. Planiničius?

Vasara Europos klubams – pats darbymetis. Pajėgiausios Senojo žemyno komandos rikiuoja gretas kitam sezonui ir ieško, kaip sustiprinti sudėtį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2013, 10:49 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:35 AM

Vis labiau ryškėja Pirėjo „Olympiakos“ komandos kontūrai. Remiantis „EuroHoops“ informacija, Eurolygos čempionų priekinę liniją greičiausiai sustiprins buvęs Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas Mirza Begičius.

Susimažinti atlyginimą iki 700 tūkstančių eurų per sezoną Madrido „Real“ ekipoje atsisakęs slovėnas, savo vietą Ispanijoje turbūt užleis graikui Ioanniui Bourousiui.

Beje, NBA klubai nepasinaudojo galimybe išpirkti graiko Kosto Papanikolaou kontraktą ir pastarasis lieka „Olympiakos“ gretose.

Maskvos CSKA klube – ramybė. Komandoje vis dėlto liks įžaidėjas Milošas Teodosičius, lemiamais sezono momentais nuvylęs Ettore Messiną.

Nors buvo daug kalbėta, kad CSKA ieško, kuo pakeisti serbą, Maskvos klubo atstovai su žaidėju ar agentu dėl galimo kontrakto nutraukimo nekalbėjo.

Taigi, Rusijos grandų akiratyje buvęs Zoranas Planiničius turbūt pasuks į Turkiją. Maskvos srities „Chimki“ klubą palikusiam kroatui Stambulo „Galatasaray“ siūlo 2,5 milijono eurų per dvejus metus.

Nauju žaidėju turėtų pasipildyti ir Željko Obradovičiaus treniruojama Stambulo „Fenerbahce Ulker“. Turkai nori perpirkti Malagos „Unicaja“ vidurio puolėją Luka Žoričių.

Pastarasis jau susitarė su „Fenerbahce Ulker“ ir laukia tik „Unicaja“ paleidžiamojo rašto. Tačiau ispanai nesutinka su turkų siūloma 650 tūkst. eurų išpirka ir prašo 1,5 mln.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.