EUROLYGA 2023

A. Sabonis apsilankė brolių Macių namuose

Praėjusią savaitę Rygos centre triaukščio namo bute, kuriame gyvena Normundas Macius, jo ir brolio Naurio seniai lauktas svečias Arvydas Sabonis ant sienos flomasteriu užrašė:

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 30, 2013, 9:00 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:44 PM

„Aš irgi čia buvau ir signalizaciją girdėjau, ir visą muziejų išžiūrėjau! Labai patiko ir net apakęs esu visas! Linkiu viso geriausio, o svarbiausia sveikatos ir naujų eksponatų, meilės LT ir krepšiniui. Paldies. Ir valio! Valio! Valio!

Broliukas A. Sabonis“, parašas.

Tai buvo staigmenų diena, rašo kaunožurnalistai.lt. Europos aštuoniolikamečių krepšinio čempionate Rygos arenoje Lietuvos jauniai ketvirtfinalyje pralaimėjus Latvijos bendraamžiams, Sabas brolius dvynius pakvietė į restoraną vakarienei.

Po jos broliai pasiūlė A. Saboniui susipažinti su keliais šimtais krepšinio eksponatų, kuriuos įvairiose pasaulio šalyse surinko Normundas. Daugiausia jų apie didžiausią Macių meilę - Lietuvos krepšinį. Visa tai Arvydui padarė didelį įspūdį, todėl jis ir paliko namų muziejuje Rygoje savo autografą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.