EUROLYGA 2023

FNTT įsidarbinęs krepšininkas: „Lietuvoje iš krepšinio pragyventi negalėjau“

Vos 25-erių 201 cm ūgio puolėjas Evaldas Baniulis nutarė nebesiekti didelių aukštumų sporte. Įsidarbinęs Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnyboje (FNTT), krepšininkas atsisveikino su svajone žaisti aukštame lygyje, praneša basketnews.lt.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2013, 12:08 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:20 AM

E.Baniulis JAV baigė Ekonomikos bakalauro studijas ir šiemet atsiėmė Vadybos ir Ekonomikos universiteto (ISM) Finansų ekonomikos magistro diplomą. Šiuo metu jis darbuojasi FNTT tarptautinių ryšių sektoriuje.

Praėjusį sezoną E.Baniulis pradėjo Vilniaus „Sakaluose“, kurie jam neišmokėjo nė vieno atlyginimo. Vėliau jis persikėlė į NKL „Šarūno Marčiulionio KA-Twomeno“ ekipą.

Krepšinis buvo labai įdomus gyvenimo etapas, bet iš jo Lietuvoje net pragyventi negalėjau, todėl nebuvo labai sunku apsispręsti. Buvo pasiūlymų kitam sezonui, bet kas iš to, jeigu bus vėl ta pati situacija. „Sakalai“ mano visą entuziazmą krepšiniui „nužudė“. Žaidimas užsienyje manęs netraukia, Lietuva – mano namai“, – basketnews.lt sakė E.Baniulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.