EUROLYGA 2023

H.Turkoglu gali tapti L.Kleizos bendraklubiu

Stambulo „Fenerbahce Ulker“ klubo kasa, rodos, neišsemiama. Turkijos klubas, šią vasarą sudaręs ne vieną įspūdingą kontraktą, vilioja pastaruosius 13 metų NBA lygoje žaidusį Hedo Turkoglu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2013, 10:53 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:10 PM

Žiniasklaidos duomenimis, 34 metų 208 cm ūgio puolėjui siūlo vienerių metų, 3,5 mln. JAV dolerių vertės sutartį.

Pastaraisiais metais Turkijos krepšinio žvaigždės karjera NBA lygoje nesiklostė sėkmingai. Praėjusį sezoną jis sužaidė tik 11 rungtynių, per kurias vidutiniškai rinkdavo po 3 taškus ir atkovodavo po 2,4 kamuolio.

Pats H.Turkoglu svarsto galimybę po ilgos pertraukos žaisti Europoje ir prisijungti prie ekipos, kurią treniruos Željko Obradovičius ir žais tokie naujokai, kaip Linas Kleiza ir Nemanja Bjelica.

Per savo karjerą H.Turkoglu yra atstovavęs Stambulo „Efes Pilsen“, „Sacramento Kings“, „San Antonio Spurs“, „Orlando Magic“, „Toronto Raptors“, „Phoenix Suns“ komandoms.

„Fenerbahce Ulker“ kitą sezoną žais Eurolygos A grupėje, į kurią taip pat pateko „Barcelona“, Maskvos CSKA, Kijevo „Budivelnyk“, Belgrado „Partizan“ ir Nantero JSF ekipos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?