EUROLYGA 2023

R.Seibutis: „Dabar svarbu ne žaidimo grožis, o pergalė“

„Esame namų šeimininkai ir turime apginti savo aikštę“, - po pirmosios pergalės Eurolygos atrankos turnyre sakė Renaldas Seibutis. Vilniaus „Lietuvos rytas“ 80:71 nugalėjo Ramūno Butauto treniruojamą Rygos VEF komandą.

R.Seibutis į VEF krepšį įmetė 23 taškus.<br>AP nuotr.
R.Seibutis į VEF krepšį įmetė 23 taškus.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina Motužytė

Oct 1, 2013, 11:48 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:31 PM

R.Seibutis vasarą ilsėtis neturėjo laiko. Praėjusią savaitę jis su Lietuvos rinktine grįžo iš Europos čempionato, kur pasipuošė sidabro medaliu.

Nepaisant didžiulio krūvio gynėjas neatrodė pavargęs. Pirmosiose atrankos turnyro rungtynėse jis pelnė 23 taškus ir buvo rezultatyviausias vilniečių komandoje.

„Per kelias dienas pagauti tą fizinį pasiruošimą nebuvo sunku, nes jau buvau geros formos. Po čempionato nuovargis buvo labiau emocinis, juk tiek darbo buvo įdėta, o grįžus vėl reikėjo į treniruotę ir atrodo, kad viskas iš pradžių. Esame žmonės ir prie to reikia prisitaikyti.

Gerai, kad prieš tai buvo vienerios rungtynės su Klaipėdos „Neptūnu“, galėjome įsivažiuoti, pajausti komandos draugus.

Individualūs pasirodymai dabar yra visiškai nesvarbūs. Dabar svarbu ne žaidimo grožis, o pergalė. Pirmas žingsnis jau padarytas. Rytoj ilsėsimės ir žiūrėsime į priekį“, - kalbėjo R.Seibutis.

Antrosiose rungtynėse vilniečių varžove bus Oldenburgo „EWE Baskets“, 79:74 nugalėjusi Varezės „Cimberio“.

„Komandos yra geros, teko matyti pirmąsias rungtynes akies krašteliu. Žaidžia fizišką žaidimą ir tikrai lengva nebus. Visi atvažiavo laimėti. Esame namų šeimininkai ir turime apginti savo aikštę. Tai yra mūsų pranašumas ir turime juo pasinaudoti“, - ryžtingai kalbėjo R.Seibutis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.