EUROLYGA 2023

D.Bauermannas apie D.Rediko smūgį varžovui: „Daugelis būtų taip reagavę“

„To neturėtų būti, tačiau taip kartais nutinka“, - kalbėdamas apie per „Lietuvos ryto“ ir Utenos „Juventus“ rungtynes kilusias muštynes tarp žaidėjų kalbėjo Vilniaus klubo treneris Dirkas Bauermannas.

D.Bauermannas muštynių sureikšminti nebuvo linkęs.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
D.Bauermannas muštynių sureikšminti nebuvo linkęs.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2013, 10:16 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:35 AM

Antradienį per antrąjį kėlinį „Lietuvos ryto“ krepšininkas Dovydas Redikas puolė Ernestą Ežerskį, kuris atakos metu metė kamuolį jam į galvą. Netrukus į muštynes įsitraukė daugiau žaidėjų. Aistras nuraminus, teisėjai iš aikštės išvarė keturis krepšininkus – D.Rediką, Tautvydą Lydeką („Lietuvos rytas“), E.Ežerskį, Simoną Kymantą („Juventus“).

„Varžovų žaidėjas metė kamuolį D.Redikui į galvą ir jis instinktyviai sureagavo. Nežinau, ką tokioje situacijoje galima daryti, - sakė D.Bauermannas. - Manau, kad daugelis žmonių būtų taip sureagavę. Aš visiškai suprantu, kas nutiko. Juk varžovas metė į tave kamuolį – tu negali tiesiog nueiti.

Žinoma, taip neturėjo nutikti, tačiau aš tame nematau didelės problema. Mums reikia kovingos ir agresyvios komandos. Na, o tai kas nutiko – žaidimo dalis.“

„Lietuvos rytas“ penktąją pergalę iš eilės LKL čempionate iškovojo lengvai. Vilniečiai laimėjo 92:67.

„Pasirodymas buvo labai geras. Dauguma komandų gal būtų žaidusios atsipalaidavusios, tačiau vyrukai žengė į aikštę rimtai nusiteikę. Kontroliavome ritmą nuo pradžių, puikiai judėjo kamuolys. Mes žaidėme po emociškai svarbaus Eurolygos atrankos turnyro, todėl džiaugiuosi, kad pasirodėme brandžiai, profesionaliai“, - teigė D.Bauermannas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.