EUROLYGA 2023

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir „Juventus“ rungtynėse Utenoje – žaidėjų muštynės (video)

Ernestas Ežerskis sustoja užspeistas. Jį dengia Dovydas Redikas, neleisdamas varžovui judėti. Utenos „Juventus“ krepšininkas nebeturi kur dėtis, atlieka judesį ir meta kamuolį Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkui į galvą. D.Redikas reaguoja žaibiškai – puola varžovą, prasideda muštynės, į kurias įsitraukia ir daugiau žaidėjų. Tai – scena iš antradienio LKL rungtynių Utenoje, kur „Juventus“ kovojo su „Lietuvos rytu“.

Muštynių akimirka.
Muštynių akimirka.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2013, 8:51 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:40 AM

Jose jau penktąją pergalę iš eilės rezultatu 92:67 (21:6, 26:21, 26:25, 19:15) šventė Lietuvos vicečempionai, tačiau mačo akcentu tapo ne rezultatas, o antrajame kėlinyje nutikę įvykiai.

Nuraminus muštynes aikštę palikti turėjo keturi krepšininkai: „Lietuvos ryto“ atstovai D.Redikas ir Tautvydas Lydeka bei „Juventus“ žaidėjai E.Ežerskis ir Simonas Kymantas. Pastarasis D.Redikui trenkė į galvą pribėgęs iš už nugaros, spyrė varžovui.

Statistika.

„Juventus“: K.Sheardas – 13, A.Viskontas – 12, K.Petrukonis – 11, N.Barinovas (8 atk. kam.) ir A.K.Matthewsas – po 8, G.Matulis – 7, E.Stanionis – 4, E.Ežerskis ir S.Kymantas – po 2.

„Lietuvos rytas“: S.Jelovacas (9 atk. kam.) - 18, S.Babrauskas – 13, O.Cookas (10 rez. perd.) ir E.Bendžius – po 12, J.Palaciosas – 9, M.Gecevičius – 8, G.Orelikas ir A.Glyniadakis – po 7, T.Lydeka – 4, P.Dambrauskas – 2.

Rungtynės. „Lietuvos rytas“ mačą pradėjo užtikrintai – Utenos krepšininkams teko stebėti, kaip svečiai siaučia puolime, o gynyboje ardo jų žaidimą. Vilniečiai pirmąjį ketvirtį laimėjo 21:6. Antrajame taip pat gintis D.Bauermanno auklėtiniams nepavyko, tačiau „Lietuvos rytas“ į didžiąją pertrauką išėjo turėdamas didelį pranašumą – 47:27.

Trečiajame kėlinyje „Juventus“ komanda startuoti spurtu nesugebėjo. „Lietuvos rytas“ sužaidus tris minutes turėjo ir šiek tiek didesnį pranašumą – 57:36.

Įpusėjus kėliniui „Juventus“ komandai pakeisti padėties nepavyko. „Lietuvos rytas“ turėjo dar didesnį pranašumą. O.Cookui sumetus du baudos metimus Vilniaus klubas pirmavo 66:40. Iki kėlinio pabaigos „Juventus“ ekipai nieko doro nuveikti nepavyko. „Lietuvos rytas“ pirmavo 73:52. Ketvirtasis kėlinys buvo tik formalumas.

Paskutiniame ketvirtyje „Juventus“ komanda buvo nuvargusi, o vilniečiai po trijų minučių turėjo dar ryškesnį pranašumą (80:55).

Likusį laiką „Lietuvos ryto“ gerbėjai laukė tik vieno – šimtojo taško. Komandai to pasiekti nepavyko, tačiau „Lietuvos rytas“ iškovojo įtikinamą pergalę – 92:67.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.