EUROLYGA 2023

T.Dardenas: „Žalgiris“ – problemiškas varžovas“

Madrido „Real“ klubas prieš pirmąsias Eurolygos rungtynes su Kauno „Žalgiriu“ įvardijamas dvikovos favoritu. Tačiau ispanai neužbėga įvykiams už akių ir prisisaugo varžovų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2013, 1:00 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:30 AM

„Kai sezono stadija dar tik tokia ankstyva, sunku kalbėti apie favoritus. Žmonės visuomet mini 6-8 komandas, tačiau kasmet atsiranda įvairių siurprizų, todėl turime atkreipti dėmesį į kiekvieną varžovą“, – sakė „Real“ treneris Pablo Laso.

Specialistas pažymėjo, kad „Žalgiris“ vasarą gerokai pasikeitė, bet ekipa išliko pavojinga.

„J.Dentmonas yra puikus metikas. Š.Jasikevičius organizuoja didelę žaidimo dalį. M.Pocius atsitiesė po sunkių metų mūsų klube. P.Jankūnas išvykus Darjušui Lavrinovičiui prisiims daugiau atsakomybės, o R.Javtokas yra pajėgus „centras“. Žaidžiame prieš stiprią komandą. Arenoje bus puiki atmosfera. Norėdami laimėti, turime žaisti labai gerai“, – pasakojo P.Laso.

Buvęs žalgirietis Tremmellas Dardenas puikiai žino, ko galima tikėtis iš „Žalgirio“ ir Kauno sirgalių.

„Pradėti sezoną visuomet sunku. Kaune reikės gerai atlikti savo darbą. „Žalgirio“ arena man – ypatinga. Turėsime būti susikoncentravę abiejose aikštės pusėse. „Žalgiris“ turi žaidėjų, kurie ilgai rungtyniauja kartu. Ne tik komandoje, bet ir rinktinėje. Jie neblogai vieni kitus pažįsta. Dėl šių ir žalgiriečių individualių savybių „Žalgiris“ yra problemiškas varžovas“, – pasakojo amerikietis, Kaune praleidęs pirmąją praėjusio sezono dalį.

„Žalgirio“ ir „Real“ rungtynių pradžia – 19 val. 45 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.