EUROLYGA 2023

D.Bauermannas po dar vieno pralaimėjimo kritikavo atsarginius žaidėjus

Spaudos konferenciją sveikinimais varžovams pradėjęs Dirkas Bauermannas nedaugžodžiavo. Treneris akivaizdžiai buvo nepatenkintas, kad tęsiasi jo treniruojamos Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos pralaimėjimų serija. Sekmadienį Jungtinėje lygoje „Lietuvos rytas“ 72:84 nusileido autsaiderei Sankt Peterburgo „Spartak“ ekipai.

D.Bauermannas apie mačą daug nekalbėjo - treneris aiškiai buvo suirzęs.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
D.Bauermannas apie mačą daug nekalbėjo - treneris aiškiai buvo suirzęs.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2013, 5:31 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:37 PM

„Rungtynes pradėjome gerai, tačiau nesugebėjome išlaikyti persvaros, - sakė D.Bauermannas. - Atsarginių suolas nesužaidė tinkamai – neįdėjo to indėlio, kurį turėjo.“

„Lietuvos ryto“ ekipai pirmojoje pusėje puolime sekėsi prastai. Pirmajame ketvirtyje taškus buvo pelnę tiks trys žaidėjai, o antrajame kėlinyje prie jų prisidėjo dar du. Visi taškus surinkę krepšininkai iki didžiosios pertraukos buvo startinės sudėties žaidėjai.

„Pabaigoje buvome labai arti, - sakė D.Bauermannas, prisiminęs, kad „Lietuvos rytas“ atsilikinėjo 59:61. - Tačiau tada labai svarbius metimus pataikė D.McGrathas ir S.Burttas. O tokiose rungtynėse taip ir būna – kas pataiko tokius metimus, tas ir laimi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.