EUROLYGA 2023

Kursko „Dinamo“ atleido ilgai kritikuotą A.Vainauską

Kursko „Dinamo“ moterų krepšinio klubas atleido Alfredą Vainauską. „Dinamo“ šį sezoną nemažai investavo į ekipos sudėtį ir įsigijo aukšto lygio krepšininkes, tačiau nepaisant to, A.Vainauskui nepavyko su savo auklėtinėmis tinkamai pradėti Rusijos krepšinio čempionato, pranešė FIBA.

A.Vainauskas buvo atleistas.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
A.Vainauskas buvo atleistas.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-05 13:48, atnaujinta 2018-02-20 14:26

Paskutinį kartą „Dinamo“ patyrė itin skaudų pralaimėjimą namuose – varžovės ekipą sutriuškino 20 taškų skirtumų. Panašu, kad tai buvo paskutinis lašas klubo kantrybės taurėje.

Europos taurės moterų varžybose dėl titulo kovoti siekianti „Dinamo“ komanda A.Vainauską pakeitė į Bo Overtoną – amerikiečių trenerį, kuris yra dirbęs moterų NBA, ilgą laiką praleido Kinijoje.

A.Vainauską kritikai persekioja nuo anksčiau. Rusijos krepšinio federacija ne kartą išreiškė nepasitenkinimą jo pasiektais rezultatais su Rusijos rinktine Europos moterų krepšinio čempionate. Tuomet rusės iškrito jau pirmajame rate ir neteko sau įprastos vietos pasaulio pirmenybėse.

A.Vainauskas prieš keletą savaičių sukėlė skandalą Rusijos krepšinio stovykloje. Jis turėjo atvykti į Rusiją ir atsiskaityti už rinktinės rezultatus, tačiau to tyčia nepadarė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.