EUROLYGA 2023

„Crvena Zvezda“ atskleidė keturis pergalės prieš „Lietuvos rytą“ receptus

Belgrado „Crvena Zvezda“ klubo treneris Dejanas Radonjičius jau užuodžia Eurolygos „Top 16“ etapą. Serbijos komandos specialisto uoslę sudirgino pergalė paskutinėse rungtynėse su Vitorijos „Laboral Lutxa“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2013, 8:00 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:41 AM

Tačiau „Crvena Zvezda“ verčiau neskubėtų – tai tebuvo tik pirmoji pergalė D grupėje, o jų kelyje laukia Vilniaus „Lietuvos rytas“ – lygiai taip pat nagais besikabinantis į kitą etapą.

„Mes gerokai pagerinome savo šansus patekti į „Top 16“. Tiesa, po pirmosios pergalės neskraidome padebesiais. Žinome, kad mūsų laukia dar daug darbo. Pirmiausia tai – „Lietuvos rytas“, – prieš rungtynes su vilniečiais pasakojo D.Radonjičius.

Strategas tradiciškai tikisi didelės triukšmingų Belgrado komandos sirgalių paramos. Bet vien jos neužteks įveikti „Lietuvos rytą“.

„Vilniečiai parodė savo lygį įveikdami „Panathinaikos“ klubą. Teigiamo rezultato galime tikėtis tik tada, jei įvykdysime visas užduotis gynyboje, žaisime kantriai ir susikaupę“, – samprotavo D.Radonjičius.

Tuo tarpu vidutiniškai 11,8 taško renkantis „Crvena Zvezda“ legionierius DeMarcusas Nelsonas „Lietuvos ryto“ žaidime įžvelgė lietuviškų motyvų.

„Labai smagu, kad žaisime prieš dar vieną puikią komandą. „Lietuvos rytas“ – tipiškas lietuviškos krepšinio mokyklos pavyzdys. Jie daugiausiai remiasi tritaškiais. Tiesa, jie turi žaidėjų, į kuriuos reiktų atkreipti ypatingą dėmesį – Omarą Cooką, Martyną Gecevičių ir Darių Songailą. O.Cookas Eurolygoje yra antroje vietoje pagal atliktus perdavimus, M.Gecevičius – puikus metikas, o D.Sogaila turi sukaupęs labai didelę patirtį. Mūsų tikslas – gerai gintis. Tik žaisdami labai agresyviai galime nugalėti „Lietuvos rytą“. Tikiuosi, kad vėl turėsime puikų aistruolių palaikymą“, – kalbėjo D.Nelsonas.

Rungtynės vyks penktadienį, 21 val., Lietuvos laiku. Mačo eigą gyvai aprašys portalas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.