EUROLYGA 2023

K.Bryantas: „Galiu žaisti jau šį mėnesį“

Į NBA žvaigždyną dar lapkritį gali sugrįžti vienas svarbiausių trūkstamų elementų. Kobe Bryantas antradienį pareiškė, kad jau šį mėnesį gali sugrįžti į didįjį veiksmą, taip pradžiugindamas ekipos draugus iš „Los Angeles Lakers“.

K.Bryantas teigė, kad jau dabar gali žaisti aukščiausiu lygiu.<br>AP archyvo nuotr.
K.Bryantas teigė, kad jau dabar gali žaisti aukščiausiu lygiu.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

Nov 20, 2013, 10:05 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:38 AM

35 metų gynėjas nežaidė nuo balandžio vidurio, kuomet jam plyšo kairės kojos Achilo sausgyslė. Šeštadienį K.Bryantas pradėjo treniruotis, o antradienį pasinaudojo medikų leidimu sportuoti visu krūviu.

„Esu maloniai nustebintas savo judesiais, - sakė penkiskart NBA čempionas. - Jaučiausi gerai. Aš rengiausi anksčiau, todėl nesijaučiu pavargęs. Tiesiog ėjau ir žaidžiau, stengiausi padaryti tai, ką darau visą laiką. Norėjau kai ką išsiaiškinti apie savo žaidimą, savo galimybes dabartinėje situacijoje.“

Anksčiau K.Bryantas yra teigęs, kad pirmiausia nori patikrinti, ar čiurnos atlaikys krūvį. O sirgaliams rūpėjo kas kita – krepšininko žaidimo kokybė.

„Dar yra kur pasitempti. Turėčiau aukščiau pašokti, greičiau keisti kryptis, judesius. Tačiau aš jau dabar galiu prisitaikyti prie žaidimo ir kovoti aukščiausiu lygiu“,- sakė K.Bryantas.

Jis pabrėžė, kad čiurnų neskauda.

„Gerai padirbėjome. Metimas buvo geras. Dabar labai svarbu pažiūrėti, kaip praėjus šiek tiek laiko jausis kūnas. Kokia bus situacija rytoj“, - sakė krepšininkas.

Paklaustas, ar galėtų padėti „Lakers“ komandai kovoti jau šį mėnesį, K.Bryantas atsakė: „Taip, galiu.“

Tačiau penktadienio mače K.Bryanto sirgaliai aikštėje neišvys. „Lakers“ treneris Mike'as D'Antoni teigė, kad ekipos žvaigždė nepasirodys namų dvikovoje su „Golden State Warriors“.

Šį mėnesį „Lakers“ dar sužais keturis mačus: su „Sacramento Kings“, „Washington Wizards“, „Brooklyn Nets“ ir „Detroit Pistons“.

M.D'Antoni siūlė niekam neskubėti – jis nenori, kad noru žaisti degantis K.Bryantas pradėtų rungtyniauti per anksti.

„Jis atrodė labai aktyvus, - sakė strategas po treniruotės. - Bet skubėti nereikia. Mes norime viską daryti palengva. Žinau, kad tai sudėtinga dėl visų kalbų, tačiau jis jau žengė gerą žingsnį. Tad jam reikia dar poros. Nors jis nežaidė nuo balandžio, atrodė tikrai gerai.“

Be K.Bryanto rungtyniaujanti „Lakers“ komanda šį sezoną per dvylika mačų iškovojo penkias pergales ir Vakarų konferencijoje užima dvyliktą vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.