EUROLYGA 2023

R.Seibutis ir J.Palaciosas vaikus mokė kaip įveikti pralaimėjimo kartėlį

Pasimokyti iš klaidų ir nepasiduoti – to Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai mokė Eurolygos socialinėje programoje „One Team“ dalyvaujančius vaikus.

R.Seibutis ir J.Palaciosas bendravo su „One Team“ programoje dalyvaujančiais vaikais.
R.Seibutis ir J.Palaciosas bendravo su „One Team“ programoje dalyvaujančiais vaikais.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 11, 2014, 3:22 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:30 PM

Penkiolika 9 – 16 metų amžiaus vaikų iš „Gelbėkit vaikus“ dienos centro pradėjo dešimties užsiėmimų ciklą, kurių metu bendraus su „Lietuvos ryto“ krepšininkais, mokysis krepšinio subtilybių, stebės vilniečių rungtynes.

Šeštadienį su vaikais bendravo Renaldas Seibutis ir Juanas Palaciosas. Jie vaikus pamokė krepšinio elementų ir pasikalbėjo. Pirmojo užsiėmimo tema buvo pralaimėjimai.

Programos dalyviai trečiadienį stebėjo Europos taurės rungtynes tarp „Lietuvos ryto“ ir Stambulo „Besiktas“. Šiose rungtynėse vaikai palaikė „Lietuvos rytą“ ir dalyvavo komandų pristatyme. Tačiau po mačo buvo nusiminę – aikštės šeimininkai pralaimėjo 101:103.

Krepšininkai jiems paaiškino, kad po pralaimėjimų negalima pasiduoti, reikia pasimokyti iš savo klaidų, jų nebekartoti ir žiūrėti į priekį.

„One team“ yra Eurolygos socialinė plėtros ir rinkodaros programa, kuri krepšinio pagalba siekia prisidėti formuojant įvairių socialinių grupių dalyvių asmenybes ir mokyti teisingų gyvenimo vertybių pabrėžiant sveiko gyvenimo ir sportavimo svarbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.