EUROLYGA 2023

Olimpinės krepšinio legendos įkūrė paramos ir vystymo fondą

Vieni tituluočiausių Lietuvos

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 23, 2014, 11:10 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:05 AM

Pagrindinis naujai įkurtos organizacijos tikslas - prisidėti prie Lietuvos krepšinio vystymo, organizuojant įvairius krepšinio renginius bei vykdant edukacinius ir krepšinio populiarinimo projektus.

„Su krepšiniu buvome ir esame didžiąją savo gyvenimo dalį, turime daug patirties, tad ir toliau norisi darbuotis toje srityje, kurią išmanome, - teigė vienas Fondo steigėjų krepšinio treneris V. Garastas. - Lietuvos krepšinyje yra daug veiklos sričių, taip pat galimybių prisijungti ir bendradarbiauti ieško ir privatus verslas“.

Olimpinis čempionas M. Paulauskas pažymėjo krepšinio populiarinimo svarbą: „Krepšinio populiarumą lemia ne tik pergalės, svarbu ir visapusiška krepšinio organizacijų veikla, visų pirma - darbas su jaunimu, taip pat naujų trenerių rengimas, fondas prisidės ir prie šių sričių vystymo“.

Dukart olimpinė čempionė A. Rupšienė džiaugėsi galimybe prisidėti prie mylimos sporto šakos vystymo: „Bendraujant su gerbiamu Vladu ir gerbiamu Modestu nekilo abejonių dėl šios organizacijos reikalingumo ir sėkmės. Mielai pasidalinsiu sukaupta patirtimi ir prisidėsiu prie Fondo veiklos vykdymo“.

Krepšinio paramos ir vystymo fondas bendradarbiaus su Lietuvos ir užsienio krepšinio organizacijomis, savo veiklos finansavimui sieks pritraukti užsienio kompanijų paramą ir investicijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.