EUROLYGA 2023

A.Petrovičius suabejojo vilniečius pasmerkusiu teisėjo sprendimu

„O.Cookas sakė, kad neprasižengė ir kontaktas buvo normalus“, – prisimindamas pergalingą Sankt Peterburgo „Spartak“ gynėjo Donaldo McGratho dvitaškį su pražanga, likus 4 sek. pražudžiusį „Lietuvos rytą“ Jungtinėje lygoje 84:83, sakė vilniečių treneris Aleksandras Petrovičius.

Vis dėlto A.Petrovičius labiau piktinosi dėl auklėtinių veiksmų po savuoju krepšiu, nei dėl teisėjų sprendimo.<br>M.Kulbio nuotr.
Vis dėlto A.Petrovičius labiau piktinosi dėl auklėtinių veiksmų po savuoju krepšiu, nei dėl teisėjų sprendimo.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

Feb 3, 2014, 9:51 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 6:14 PM

„Bet kokiu atveju, pralaimėjome“, – to vienintelio epizodo nesureikšmino specialistas iš Kroatijos.

Jam daugiau klaustukų kėlė ne gynyba paskutinėje varžovų atakoje, o padrikas auklėtinių žaidimas lemiamu metu.

„Sunku kalbėti po to, kai pralaimi tokias rungtynes. Viską kontroliavome. Nežaidėme gerai visą mačą, bet po S.Jelovaco metimų mes turėjome iniciatyvą. Tačiau kai lemiamu metu neapsigini tris kartus, neatkovoji trijų kamuolių po savuoju krepšiu, atiduodi galimybę varžovams“, – greitakalbe mintis liejo užsienietis.

A.Petrovičius spėliojo, kad galbūt „Lietuvos ryto“ žaidėjai pagalvojo, jog rungtynės jau buvo baigtos. Bet toks žaidimas paskutinėmis akimirkomis savoje aikštės pusėje – nepateisinamas.

„Lietuvos rytas“ turėjo šansą išsigelbėti, tačiau su sirena mestas Renaldo Seibučio kamuolys, pašokinėjęs ant lanko, galiausiai neįkrito į krepšį.

„Ta ataka buvo suplanuota, – paskutinės minutės pertraukėlės planą atskleidė A.Petrovičius. – Nenorėjome, kad jis žaistų du prieš du, nes tam nebuvo laiko. Jis prasiverž4, sukosi, bet metimas neįkrito.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.