EUROLYGA 2023

J.Palaciosas vaikus mokė salsos judesių

„Gelbėkit vaikus“ dienos centro Fabijoniškių padalinys sulaukė svečių - trečiadienį čia lankėsi Eurolygos socialinės programos „One Team“ ambasadorius Juanas Palaciosas.

Kolumbijoje gimęs J.Palaciosas mokė vaikus šokti.
Kolumbijoje gimęs J.Palaciosas mokė vaikus šokti.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2014, 11:10 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:12 PM

Vaikai „Lietuvos ryto“ puolėją pavaišino arbata, pačių keptu pyragu, o netrukus parodė iš anksto paruoštą programą.   Savo ruožtu, Kolumbijoje gimęs krepšininkas pamokė salsos šokio judesių.   Anot J.Palacioso, Pietų Amerikoje nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro gatvėje skamba muzika ir šokti yra įprasta nuo pat vaikystės.   „Lietuvos ryto“ atstovai vaikams įteikė klubo suvenyrų, o drąsesni dienos centro auklėtiniai veržėsi nusifotografuoti su vienu iš Vilniaus klubo lyderių.   „One team“ yra Eurolygos socialinė plėtros ir rinkodaros programa, kuri krepšinio pagalba siekia prisidėti formuojant įvairių socialinių grupių dalyvių asmenybes ir mokyti teisingų gyvenimo vertybių pabrėžiant sveiko gyvenimo ir sportavimo svarbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.