EUROLYGA 2023

Pamišęs „Nuggets“ vakaras – keistas treneris ir T.Mozgovo logika

Kas čia per trenerio sprendimas? Kodėl žaidėjas dėjo į krepšį? Tokius klausimus uždavinėja NBA krepšinio gerbėjai, stebėję „Denver Nuggets“ ir „Memphis Grizzlies“ komandos rungtynes. Žinoma, „Grizzlies“ gerbėjai daugiau šaipėsi – juk jų komanda 94:92 nugalėjo varžovus ir įsirašė svarbią pergalę, siekiant vietos atkrintamosiose varžybose, rašo „Yahoo sports“

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2014, 5:57 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:08 PM

O štai „Nuggets“ sirgaliai siuto. Iki rungtynių pabaigos likus septynioms sekundėms „Nuggets“ pralaiminėjo 90:93. Logiška, kad reikėjo tritaškio, tad Brianas Shaw tai ir nurodė savo auklėtiniams. Tačiau jis nusprendė, kad tolimą metimą mes Timofeus Mozgovas. Šį sezoną vidurio puolėjas metė trylika tritaškių ir pataikė vos vieną.

T.Mozgovo metimas iš toli buvo netaiklus, tačiau jis atsikovojo kamuolį puolime. Ir užuot jį perdavęs, nusprendė į savo sąskaitą įsirašyti du taškus – dėjo į krepšį, taip palaidodamas ekipos viltį išlyginti rezultatą.

Kovo 31-osios rezultatai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.