EUROLYGA 2023

„Clippers“ savininko įskaudintas D.Riversas prašo palaikymo

Prieš „Los Angeles Clippers“ savininką Donaldą Sterlingą sukilo ne tik NBA vadovybė, buvę žaidėjai ir visuomenė. Verslininko rasistinius pasisakymus pasmerkė ir klubas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2014, 11:52 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:02 AM

Komandos treneris Docas Riversas jau anksčiau svarstė ar kitą sezoną liks komandoje. Nuo šio sezono pradžios „Clippers“ treniruojantis krepšinio specialistas paskelbė pranešimą, kuriame prašo sirgalių paramos ir sako, kad klubo žaidėjai ir personalas yra vieningi.

„Noriu pakartoti koks esu nuviltas klubo savininko kalbų ir net negaliu pradėti pasakoti koks nuliūdęs esu aš ir kokie yra žaidėjai. Šiandien turėjau susitikimą su klubo organizacijos nariais. Kai esi apsuptas visų tų žmonių, supranti, kad jie taip pat yra nuliūdinti ir sutrikdyti tokios situacijos. Bet jie liks kartu, kaip ir mes.

Kalbant apie sirgalius, galiu pasakyti, kad jie buvo nuostabūs. Dabar mums reikia didžiulio palaikymo ir aš tikiuosi, kad jį gausime.

Norime priimti teisingą sprendimą. Darome ką galime, kad tai pasiektume. Žinome, kad sirgaliai taip pat susiduria su dilema. Tačiau tai visada bus jų žaidėjai ir jų komanda. Tai girdėjau iš sirgalių, jie taip jaučiasi.

Mes visi bandome suvokti šią situaciją ir padaryti viską, kad rastume teisingą sprendimą. Aš taip pat darysiu ką galiu geriausio ir ką manysiu esant geriausio komandai. Labai sunku, nes tai labai emocinga ir asmeniška.

Daug žmonių buvo į tai įtraukta. Vieno žmogaus komentaras paveikė daug žmonių“, - savo pranešime rašo D.Riversas.

Šiuo metu „Clippers“ NBA atkrintamosiose varžybose kovoja su „Golden State Warriors“ komanda. Serijos iki keturių pergalių rezultatas yra lygus 2-2.

D.Sterlingas atsidūrė milžiniško skandalo verpetuose, kai paviešintuose audio įrašuose galima girdėti, kaip jis liepia savo merginai nebekviesti juodaodžių į krepšinio rungtynes.

Vyras paminėjo buvusią „Los Angeles Lakers“ žvaigždę Magicą Johnsoną, sakydamas merginai: „Nekviesk jo į mano rungtynes, gerai?“.

NBA pradėjo tyrimą dėl šio įrašo, kuris buvo paviešintas TMZ tinklalapyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.