EUROLYGA 2023

JAV spindi jauno Lietuvos krepšininko žvaigždė

Didžiausia JAV Ilinojaus valstijos jaunųjų krepšinio talentų agentūrų „Chicago Hoops“ išeivijos lietuvį Rapolą Ivanauską išrinko geriausiu savo amžiaus grupės (U-16) krepšininku.

Daugiau nuotraukų (1)

Dainius Ruževičius

Apr 29, 2014, 6:27 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:56 AM

Skautų agentūros reitingų lentelėje į pirmąją vietą pakilęs R.Ivanauskas pat yra įvardijamas kaip vienas perspektyviausių savo amžiaus žaidėjų Ilinojuje. Tokio pripažinimo dar nebuvo sulaukęs nė vienas išeivijos lietuvių krepšininkas.

204 cm ūgio žaidėjas į geriausių šešiolikmečių Ilinojaus krepšininkų reitingų lentelę įsiveržė neatsitiktinai. Barringtono miestelyje (IL) besimokantis ir AAU „Full Package“ komandai atstovaujantis R.Ivanauskas yra šios ekipos lyderis.

Aukštaūgis krepšininkas aikštelėje demonstruoja aukšto lygio krepšinio įgūdžius, sugeba taikliai atakuoti krepšį iš tolimos distancijos, taip pat nevengia kovos po krepšiu, taip sukeldamas daug problemų savo varžovams.

Tikimasi, kad bet kurioje krepšinio aikštelės vietoje vienodai sėkmingai galintis rungtyniauti R.Ivanauskas per ateinančius kelis metus dar labiau sustiprės fiziškai ir galės dar labiau dominuoti aikštelėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.