EUROLYGA 2023

J.Timberlake'as pasišaipė iš „Clippers“ savininko D.Sterlingo

Rasistiniais pasisakymais pagarsėjęs „Los Angeles Clippers“ savininkas Donaldas Sterlingas sulaukė dar vienos neigiamos reakcijos. Šį kartą iš dainininko Justino Timberlake'o.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-19 11:21, atnaujinta 2018-02-13 19:01

„Billboard“ muzikos apdovanojimuose septynis prizus laimėjęs dainininkas įgėlė turtuoliui įrašytoje padėkoje, kurią šokdamas atliko su savo grupės nariais.

„Kokia garbė, su geriausiais muzikantais. Neįtikėtina. Visi finalininkai, Miley Cyrus, „Imagine Dragons“, Bruno Mars, Katie Perry. Myliu jus. Tai nėra varžybos, bet jei būtų, aš laimėjau. Ir žinote ką? Man gerai. Džiaukitės likusia šou dalimi. Noriu padėkoti visiems šioje žemėje, - Iki šios vietos J.Timberlake'as linksmai judėjo į ritmą. Tuomet sustojo, sakydamas, - Visiems, išskyrus Donaldą Sterlingą.

Istorija prasidėjo tuomet, kai kai viešumoje pasirodė garso įrašas, kuriame 80 metų milijardierius savo merginai V.Stiviano išdėstė rasizmu persisunkusias mintis, po to, kai ši nusifotografavo su M.Johnsonu.

„Tu gali miegoti su juodaodžiais. Gali juos kviestis, ką nori daryti. Tik vienas dalykas, kurio aš prašau – neviešink to ir nesikviesk jų į mano rungtynes. Aš tau sakau, kad savo su*****ame „Instagram“ nerodytum savęs su juodais žmonėmis“, – merginai pareiškė D.Sterlingas.

Kai TMZ žurnalas paviešino įrašą, prieš jį atsisuko visas pasaulis, garsenybėms kartojant: „Plantacijų vergovės amžius praėjęs.“

Galiausiai NBA komisaras Adamas Silveris paskelbė, jog D.Sterlingui skiriama didžiausia NBA bauda – 2,5 mln. JAV dolerių, jis išmetamas iš elitinės lygos ir negali priimti jokių „Clippers“ sprendimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: gaisras Vilniaus daugiabutyje