EUROLYGA 2023

R. Broadusas išrinktas naudingiausiu LKL mėnesio žaidėju

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2014, 5:54 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 12:56 AM

Geriausiu lapkričio mėnesio LKL krepšininku buvo išrinktas ir „Turkish Airlines MVP“ prizu bus apdovanotas Utenos „Juventus“ atakų organizatorius Rashaunas Broadusas.

Lietuvos sporto žurnalistai buvo beveik vieningi ir pirmos vietos balsus atidavė uteniškių legionieriui. Tik trys žurnalistai balsavo už praėjusio mėnesio geriausią žaidėją Gediminą Oreliką, o Evaldas Kairys, Ovidijus Varanauskas ir Deividas Gailius balsų nesulaukė.

R.Broadusas lapkričio mėnesį LKL čempionate rungtyniavo užtikrintai ir per penkerias rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 18,2 taško, atlikdavo po 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Gynėjas taip pat perimdavo po 2,4 kamuolio ir per susitikimą rinkdavo po 18,8 naudingumo balo, o „Juventus“ ekipa laimėjo visas žaistas rungtynes lapkričio mėnesį.

Rashaunas Broadusas geriausias rungtynes sužaidė prieš Šiaulių „Šiaulių“ ekipą, kai per susitikimą pelnė 25 taškus (10/17 dvit., 4 rez. perd., 3 per. kam., 25 naud. balai), o „Juventus“ per pratęsimą 86:84 įveikė šiauliečius.

„Turkish Airlines MVP“ prizas R.Broadusui bus įteiktas sekmadienį per LKL rungtynes, kuriose susikaus Utenos „Juventus“ ir Kauno „Žalgiris“. Rungtynių pradžia 16 valandą 15 minučių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.