EUROLYGA 2023

Lietuvos moterų krepšinis – už Europos borto

Manto Šerniaus treniruojama Lietuvos moterų krepšinio rinktinė buvo sugebėjusi sukelti nemenką susidomėjimą, kai Europos čempionate ne tik efektingai šaudė, bet ir užtikrintai judėjo į priekį. Bet tada komanda prarado lyderę Gintarę Petronytę, ketvirtfinalyje skausmingai 66:68 pralaimėjo Baltarusijai, o galiausiai liko ir be olimpinio kelialapio, taip ir vėl įlįsdama į šešėlį.

Lietuvos moterų krepšinio klubų Europos turnyruose nebus.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Lietuvos moterų krepšinio klubų Europos turnyruose nebus.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2015, 6:41 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 3:09 AM

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausios lrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

O penktadienį į visišką tamsą pateko klubinis Lietuvos moterų krepšinis. Kito sezono moterų Eurolygos ir Europos taurės sąrašuose neliko Lietuvos vardo. Pirmą kartą per 18 sezonų nė viena šalies moterų krepšinio ekipa nesugebėjo patekti į tarptautinį turnyrą.

2014-2015 metų Europos moterų krepšinio taurės sezoną žaidė trys Lietuvos komandos. Klaipėdos „Fortūna“, „Utena“ ir Vilniaus „Kibirkštis“ iškrito po pirmojo etapo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.