EUROLYGA 2023

Žmonės sukilo: peticija reikalauja grąžinti R. Petrauską į darbą

Lrytas.lt ketvirtadienį paskelbė, kad Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynes komentuos Mindaugas Rainys ir Linas Kunigėlis, o ne Robertas Petrauskas, tą daręs nuo pat 2000-ųjų metų. Tą sužinoję krepšinio sirgaliai sukilo ir sukūrė peticiją, kuria ragina TV3 apsigalvoti.

Aistruoliai sukūrė peticiją, raginančią R. Petrauskui grįžti į eterį.<br>Ramūno Danisevičiaus nuotr.
Aistruoliai sukūrė peticiją, raginančią R. Petrauskui grįžti į eterį.<br>Ramūno Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2015, 12:14 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 9:47 AM

Ilgametis komentatorius R.Petrauskas šiais metais nesulaukė TV3 televizijos skambučio ir pirmą kartą nuo 2000-ųjų metų Sidnėjaus žaidynių su rinktine nevyks į svarbiausius turnyrus bei nekomentuos jos pasirodymų artėjančiame Europos čempionate.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite  nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

„Nekomentavau ne dėl to, kad negalėjau, o dėl TV3 sprendimo. Tiesiog nesulaukiau iš jų skambučio. Matyt, sugalvojo kažką kitą“, – Lrytas.lt sakė R.Petrauskas.

Aistruolių sukurtoje peticiją penktadienio vidurdienį jau buvo pasirašę beveik trys tūkstančiai žmonių, o parašų skaičius augo itin greitai.

TV3 atstovė spaudai Erika Vyšniauskaitė ketvirtadienį Lrytas.lt teigė, kad M.Rainio ir L.Kunigėlio tandemas pasirinktas neatsitiktinai.

„Pagal naujausias sporto transliacijų tendencijas varžybas komentuoja du komentatoriai. Tai visus rinktinės gyvenimo ir žaidimo niuansus žinantis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kolektyvo narys, sporto komentatorius L. Kunigėlis ir TV3 veidas, ilgametis sporto žurnalistas M.Rainys.

Šis komentatorių duetas debiutavo vasario mėnesį per TV6 transliuotas LKF taurės varžybas. Sulaukus daugybės teigiamų atsiliepimų tiek iš sirgalių, tiek iš sporto specialistų, bendradarbiavimas su L. Kunigėliu ir M. Rainiu buvo pratęstas, tad jų profesionalius pastebėjimus girdės ir šiomis dienomis TV3 transliuojamų kontrolinių rungtynių žiūrovai, ir būsimo Europos vyrų krepšinio čempionato sirgaliai“, – sprendimą nekviesti patyrusio R. Petrausko komentavo ji.

Peticiją gakžlite rasti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.