EUROLYGA 2023

Tarp kandidatų pakeisti V.Perasovičių – Vilniuje dirbę kroatai

Velimiras Perasovičius prisiėmė atsakomybę ir pareiškė, jog nesitiki likti Kroatijos rinktinės treneriu po fiasko Europos čempionato aštuntfinalyje, kur kroatai pralaimėjo Čekijos komandai.

Kroatijos rinktinės treneris V.Perasovičius prisiėmė atsakomybę dėl pralaimėjimo čekams ir atsiprašė sirgalių.<br>AP nuotr.
Kroatijos rinktinės treneris V.Perasovičius prisiėmė atsakomybę dėl pralaimėjimo čekams ir atsiprašė sirgalių.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 14, 2015, 6:56 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 8:22 PM

50-metis kroatas, kuris treniruoja ir Vitorijos „Kutxa Laboral“ klubą, prie nacionalinės rinktinės vairo stojo šių metų pavasarį.

Visas kontrolines rungtynes vasarą laimėję Kroatijos krepšininkai buvo laikomi vienais Europos čempionato favoritų, bet iškeliavo iš Lilio jau sekmadienį.

Kroatai nebeturi vilčių patekti į 2016 metų olimpines žaidynes.

V.Perasovičius po mačo su čekais atsiprašė sirgalių ir pažymėjo: „Manau, mano laikas praėjo ir šansas turi būti suteiktas kažkam kitam.“

Kroatijos spauda jau mini kandidatus, kurie galėtų pakeisti V.Perasovičių.

Tai – buvę Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneriai Nevenas Spahija ir Aco Petrovičius, o taip pat Jasminas Repeša, Slavenas Rimacas bei buvęs Kauno „Žalgirio“ žaidėjas Veljko Mršičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.