EUROLYGA 2023

Net neprasidėjus NBA sezonui D. Blattas ir „Cavaliers“ – bėdoje

Europoje pagarbą užsitarnavęs Davidas Blattas antrą sezoną iš eilės mėgins savo vardą įtvirtinti ir NBA lygoje. Už aikštės ribų jau kalbama, kad treneriui tektų palikti klubą, jeigu jam nepavyktų atvesti „Cleveland Cavaliers“ ekipos į lygos sostą.

D.Blatto laukia iššūkių kupinas sezonas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
D.Blatto laukia iššūkių kupinas sezonas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 27, 2015, 9:46 AM, atnaujinta Oct 7, 2017, 2:52 PM

Nors „Cavaliers“ – aiškūs favoritai triumfuoti Rytų konferencijoje, jų tikslus gaubia nežinia. Ji kyla dėl ekipos žaidėjų traumų.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Skaudžiausias klaustukas – LeBrono Jameso trauma. Jis praleido ikisezonines rungtynes dėl nugaros skausmų.

Krepšininkui leidžiami priešuždegiminiai vaistai. Tai antra tokia injekcija per dešimt mėnesių. Daktarai teigia, kad jeigu per artimiausią pusmetį prireiks trečios, L.Jamesas turės operuotis nugarą. Tad didžiausią „Cavs“ ir lygos žvaigždę gaubia rūkas dėl sveikatos.

Nors puolėjas jau treniruojasi ir nori žaisti pirmame mače prieš „Chicago Bulls“, tačiau tai nerimo nemažina.

Kita klubo žvaigždė – įžaidėjas Kyrie Irvingas vis dar nesitreniruoja po kelio operacijos ir tikimasi, kad į aikštę krepšininkas grįš tik sausio mėnesį.

Kitas gynėjas Imanas Shumpertas, pasirašęs 40 milijonų vertės sutartį, nežais mažiausiai tris mėnesius – jam atlikta riešo operacija.

Pagrindinis vidurio puolėjas Timofėjus Mozgovas kenčia kelio skausmus, tačiau bando rungtyniauti. Jeigu ir jis iškris iš rikiuotės, vietą starto penkete užims Andersonas Varejao, praėjusį sezoną beveik nežaidęs dėl traumos.

Kevinas Love'as jau grįžo po traumos, tačiau šiuo metu dar nėra įgavęs geros fizinės formos – ikisezoninėse rungtynėse tikslą pasiekdavo tik kas trečias jo metimas.

Tad „Cavaliers“ turi labai rimtų bėdų dėl sveikatos, tačiau išlieka favorite tapti NBA čempione. O šio titulo reikia ne tik D.Blattui, norint išsaugoti vietą klube, bet ir miestui. Klivlandas per ilgai laukia titulo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.