EUROLYGA 2023

Galima atsikvėpti: Domanto Sabonio trauma – nerimta

Domantas Sabonis artimiausiu metu turėtų grįžti į Gonzagos „Bulldogs“ klubo rikiuotę – pranešama, kad devyniolikmečio puolėjo trauma, kurią jis patyrė per parodomąsias rungtynes, nėra rimta.

D.Sabonis netrukus grįš į aikštę.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
D.Sabonis netrukus grįš į aikštę.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2015, 1:57 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 12:28 AM

208 cm ūgio lietuvis turėtų pasveikti dar iki NCAA sezono starto.

Per rungtynes D.Sabonis skausmingai krito ir nusileido ant nugaros – tada jis jautė didelį skausmą, tačiau atsipirko tik sumušimu.

Krepšininkas netrukus treniruosis visa jėga.

Kiek anksčiau ESPN teigė, kad  D.Sabonis gali tapti geriausiu „Bulldogs“ krepšininku. O šis universitetas jau turi kitą elitinį puolėją ir pretendentą į Woodeno apdovanojimą (įteikiamas geriausiems universitetų krepšininkams) Kyle'ą Wiltjerą, rašė amerikiečiai.

ESPN apžvalgininkas Myronas Medcalfas pabrėžė: „Kad ir kas nutiks su „Bulldogs“ šį sezoną, elitinis aukštaūgis su jau visiems girdėta pavarde bus įvykių sūkuryje.

D.Sabonį ESPN jau anksčiau įtraukė tarp geriausių NCAA aukštaūgių. 19 metų 208 cm ūgio lietuviui prognozuojama ir pakankamai aukšta vieta 2016 metų NBA naujokų biržoje. „Draft Express“ D.Saboniui prognozuoja 22-ąjį šaukimą, o „Mock Drat“ jam skyrė net 8-ąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.