EUROLYGA 2023

„Raptors“ vadovas sužavėtas: „Jonas Valančiūnas – fantastiškas“

Kai „Toronto Raptors“ vasarą su Jonu Valančiūnu sudarė ketverių metų, 64 milijonų JAV dolerių vertės sutartį, jie tikėjosi, kad lietuvis ir toliau tobulės bei taip pateisins investiciją.

J.Valančiūnas džiugina „Raptors“ vadovą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J.Valančiūnas džiugina „Raptors“ vadovą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2015, 9:01 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 4:05 PM

Ir ketvirtus metus NBA pradėjęs 23-ejų vidurio puolėjas nenuvilia – jis renka po 14,6 taško, sugriebia 10,2 kamuolio, o dvitaškius meta 61 procento taiklumu.

„Raptors“ klubo vadovas Masai Ujiri, kalbėdamas su „Sportsnet“ pripažino, kad lietuvis vis dar turi kur tobulėti. Visa tai – dėka jo asmenybės ir darbo etikos.

„Jis fantastiškas. Jis auga kaip žaidėjas visai taip, kaip ir tikėjomės. Jis vis dar turės pereiti tobulėjimo skausmus, bet jeigu jis žaidžia taip dabar, įsivaizduokite, kokiu Jonas taps“, – pagyrų negailėjo M.Ujiri.

„Jis myli krepšinį, myli sunkų darbą. Jis atstovaus savo rinktinei, dirbs su Hakeemu Olajuwonu ar bet kuo, su kuo panorėsi. Jis – neįtikėtinaas žmogus ir žaidėjas.

Jis vis dar jaunas, todėl kartais dar kažkas jam nesiseka, bet pagalvokite, kaip jis žais po kelių metų“, – kalbėjo M.Ujiri.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.