EUROLYGA 2023

Gintaras Krapikas – apie prarastą tikėjimą ir sumokėtą kainą

G.Krapikas pasigedo kovingos dvasios.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
G.Krapikas pasigedo kovingos dvasios.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
G.Krapikas pasigedo kovingos dvasios.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
G.Krapikas pasigedo kovingos dvasios.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 27, 2015, 7:29 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 11:25 AM

Gintaras Krapikas nespėjo įsijausti į atmosferą, kai buvo priverstas prašyti pirmosios pertraukėlės. Jis tai darė praėjus vos vienai minutei nuo rungtynių starto, kai Krasnodaro „Lokomotiv“ spurtavo 8:0. Tiek pat laiko prireikė ir antrajame kėlinyje, kad G.Krapikas vėl brėžtų savo krepšininkams linijas. Nepadėjo niekas.

Antrajame ketvirtyje Kauno „Žalgiris“ pelnė 3 taškus ir praleido 25, o išvykoje rungtynes Krasnodaro „Lokomotiv“ komandai pralaimėjo 50:80. O „Žalgiris“ užfiksavo savo Eurolygos antirekordą – iki šiol mažiausiai Kauno klubo pasiektas taškų skaičius buvo 51.

„Sveikinu „Lokomotiv“ komandą su pergale ir patekimu į „Top 16“ etapą“, – mandagumą išlaikė G.Krapikas, nors jo auklėtiniai žaidė siaubingai – nepataikė, klydo ir svarbiausia – nesigynė.

„Sunku kažką pakeisti, kai atrodo, kad tavo komanda nuo pat pradžių netiki, jog gali laimėti. Mes negalėjome nuslėpti ir to, kad Mantas Kalnietis nebuvo pasirengęs žaisti. Manau, kad dėl to žaidėjai prarado pasitikėjimą savo jėgomis. Mes „Lokomotiv“ ekipai rankas atrišome rungtynių pradžioje ir sumokėjome kainą. Bet mane liūdina ne pralaimėjimas, o faktas, kad nekovojome“, – sakė G.Krapikas.

Tai buvo antras toks skausmingas „Žalgirio“ mačas išvykoje iš eilės. Atėnuose „Žalgiris“ pirmajame kėlinyje atsitraukė į antrąjį planą ir leido „Panathinaikos“ krepšininkams laimėti 91:56. G.Krapikas tuomet teigė, kad „Žalgiris“ net neturėjo šansų kovoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.