EUROLYGA 2023

Kvailas NBA čempiono interviu: „Kaip mus nugalėti? Nušauti“

NBA čempionate nugalėtojo titulą ginantis „Golden State Warriors“ krepšinio klubas ir toliau iriasi rekordų link. Šį sezoną jis jau laimėjo visus 21 mačą ir sustoti neketina. Tai jau yra trečia pergalių serija NBA istorijoje. Daugiau kartų paeiliui 1971–1972 metų sezone yra laimėjusi „Los Angeles Lakers“ – 33 kartus ir 2012–2013 m. sezone „Miami Heat“ – 27. Kaip įveikti „karius“ pasakė šios ekipos žaidėjas Andrea Iguodala.

Andrea Iguodala keistai pajuokavo.<br>AP nuotr.
Andrea Iguodala keistai pajuokavo.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2015, 7:23 PM, atnaujinta Sep 30, 2017, 7:23 PM

JAV krepšinio rinktinei atstovaujantis 31 metų 198 cm ūgio žaidėjas ESPN sakė, kad „Golden State Warriors“ ekipą šį sezoną galima sustabdyti tik nušovus visus klubo krepšininkus.

„Žinote, reikia pradžioje išmokti šaudyti, o po to kaip nors pasistengti prisliūkinti prie ekipos per šūvio atstumą, – nemirktelėdamas kalbėjo A.Iguodala. – Ir tada visus mus užmušti. Tai vienintelis šansas įveikti „Golden State Warriors“. Iš pradžių pašauti mus, o po to ir užmušti“.

Toks krepšininko „juokelis“ sulaukė dvejopos klubo reakcijos – nors daugelis suprato, kad taip buvo bandoma pasakyti, kad NBA čempionai yra beveik nenugalimi, tačiau teroro aktų akivaizdoje tai gali būti kaip viena iš idėjų teroristams ir islamistams, kas galėtų būti sekanti auka.

„Gal tai buvo tik noras patikrinti savo humoro jausmą, o gal prikelti žurnalistus iš miego po rungtynių? Krepšininkas gal ir nenorėjo nieko blogo pasakyti, bet gal geriau jis juokautų apie autobusus“, – komentavo NBA čempiono pasisakymus „SB national“ leidinio sporto žurnalistai.

„Jis kalba apie apie šaudymus tuome, kai San Bernandine nušauti 14 žmonių ir daugiau kaip 20 sužeistų? Kalbame apie žmogaus protą?“, – retoriškai klausė žurnalistas Ethanas Straussas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.