EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ treneris – apie stebuklus Alytaus arenoje

Arvydas Gronskis laukė nelengvų LKL rungtynių Alytuje. Bet nei „Lietuvos ryto“ komandos treneris, nei žaidėjai nesitikėjo, kad mače su „Dzūkija“ išsigelbės tik per plauką.

Pasak A.Gronskio, tokį prastą „Lietuvos ryto“ žaidimą Alytuje lėmė pralaimėjimas Europos taurės turnyre prieš „Zenit“.<br>V.Lamzinos nuotr.
Pasak A.Gronskio, tokį prastą „Lietuvos ryto“ žaidimą Alytuje lėmė pralaimėjimas Europos taurės turnyre prieš „Zenit“.<br>V.Lamzinos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2015, 8:36 PM, atnaujinta Sep 29, 2017, 4:21 PM

Vilniečiai 91:82 laimėjo po pratęsimo, kurio net galėjo nebūti, jei ne Deividas Gailius, stebuklingai iškrapštęs kamuolį iš varžovų ir įmetęs iš po krepšio priešpaskutinę ketvirtojo kėlinio sekundę.

„Viską lėmė psichologiniai dalykai. Mes labai akcentavome rungtynes trečiadienį su Sankt Peterburgo „Zenit“, nes ten sprendėsi mūsų ateitis Europos taurės turnyre. Kai apmaudžiai nepavyko laimėti Rusijoje, komanda emociškai sugriuvo“, – sakė A.Gronskis.

Anot trenerio, „Lietuvos rytas“ įsivėlė į „Dzūkijai“ parankų lėtą, pozicinį krepšinį: „Nepavyko gerai kovoti dėl kamuolio ir žaisti greitai, kas būtų buvę mūsų pranašumu“.

A.Gronskis pripažino, kad pagrindinio laiko pabaigoje „Lietuvos rytui“ nusišypsojo sėkmė: „Jau nebeturėjau minutės pertraukėlių. Greita pražanga irgi jau tikriausiai nebūtų išgelbėjusi. Bet Deividas stebuklingai atėmė tą kamuolį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.