EUROLYGA 2023

D. Redikas: „Praeities nepamiršiu, bet stengiuos su ja gyventi“

Gyvą tėvą laidojęs, iš prabangaus viešbučio bėgęs ir dar į begalę skandalų įsipainiojęs Dovydas Redikas bando gelbėti žlungančią krepšininko karjerą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2015, 5:02 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 8:34 AM

Pagalbos ranką 23-ejų krepšininkui ištiesė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klubas, nepabūgęs skandalingos kuršėniškio reputacijos.

„Stengiuosi nežiūrėti kas buvo ir gyventi dabartimi. Žinoma, nepamiršiu to, kas buvo, bet reikia žiūrėti į priekį,“ – „Lietuvos ryto“ televizijai sakė D.Redikas. 

Nors pats D.Redikas tvirtina turintis daug ambicingesnių tikslų nei LKL vidutiniokų klubas, žaidėją globoti apsimėmęs Steponas Babrauskas teigia, kad Pasvalio miestelis neramios sielos jaunuoliui yra tinkamiausia vieta grįžti į normalų gyvenimą.

„Turi šiokių tokių problemų, bet stengiasi. Tiesa, jis turi nukrypimų – kur papūs vėjas, – sakė S.Babrauskas. - Pasvalyje daug dėmesio nėra – tai gerai. Nereikia jokių „Mercedes“ dabar jam. Reikia ramiai pabūti.“

D.Redikas tikina pasimokęs iš praeities klaidų, nors supranta, kad klaidų šešėlis lydės jį visą gyvenimą.

„Kiekvienas žmogus turi savo nuomonę. Kažkiek nemalonu, bet aš turiu savo darbą ir žinau ką turiu daryti.“ – sakė D.Redikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.