EUROLYGA 2023

Graikų žvaigždė bedė pirštu į A. Karnišovą – lietuvis apgavo?

Graikijos krepšinio žvaigždė Kostas Papanikolaou ir vėl priverstas panarinęs galvą trauktis iš NBA ir grįžti į Europą. 2014–2015 metų sezoną neužsilaikęs „Houston Rockets“ ekipoje, po metų Graikijos rinktinės žaidėjas laimę bandė dar viename NBA klube – „Denver Nuggets“.

A.Karnišovas buvo ir JAV rinktinės trenerių štabo nariu.<br>G.Šiupario nuotr.
A.Karnišovas buvo ir JAV rinktinės trenerių štabo nariu.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 8, 2016, 4:59 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 2:58 PM

Tačiau bergždžiai – komanda ir vėl atsisakė krepšininko paslaugų, o žaidėjo agentas aiškino, kad „Nuggets“ ekipoje generalinio vadybininko padėjėju dirbantis lietuvis Artūras Karnišovas nesilaikė pažado pasilikti K.Papanikolaou iki sezono pabaigos.

Antrą kartą per šį sezoną iš tos pačios komandos atleisto K.Papanikolaou agentas George'as Sfairopoulos graikų radijo stoties laidoje „Sport FM“ prasitarė, kad „Nuggets“ sprendimas atsisveikinti su jo klientu buvo mažų mažiausiai netikėtas.

Po šio sezono 26-ojo ekipos mačo komanda padėkojo 25 metų graikui, kuris vidutiniškai per 11 minučių pelnė po 2,6 taško.

Agentas tikino, kad „Nuggets“ generalinio vadybininko asistentu dirbantis A.Karnišovas asmeniškai jam ir krepšininkui žadėjo vietą klube visam likusiam sezonui.

„Šį sezoną galvojome, kokią komandą rinktis. K.Papanikolaou nemažai kalbėjo su „Nuggets“ komandos atstovais. Mano klientas ir aš pats kalbėjomės su klubo generalinio vadybininko asistentu A.Karnišovu ir jis patikino, kad K.Papanikolaou liks komandoje iki sezono pabaigos. Vis dėlto, gyvenimas yra gyvenimas ir dabar teks susitaikyti su esama realybe“, – sakė agentas.

Nors G.Sfairopoulos nepasakė, kad buvo apgautas, agentas davė suprasti, kad atleidimas buvo lyg lietus iš giedro dangaus, nes visos sutarties detalės buvo aptartos.

Eurohoops pranešimu, agento buvo paklausta, kur dabar žada žaisti K.Papanikolaou.

„Mano klientas sugrįžta į Europą. Teises į puolėją turi ispanų „Barcelona“, todėl, kitam klubui pateikus pasiūlymą, katalonai galės „permušti“ kainą ir pasikviesti į savo gretas“, – sakė krepšininko agentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.